Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.....



Η προδοσία δεν έχει τελειωμό... Σκοτεινά «παιχνίδια» Στουρνάρα - Σημίτη με φόντο το FIR Αθηνών

Το 2001 η κυβέρνηση Σημίτη χωρίς δεύτερη σκέψη πούλησε τον αέρα της Αθήνας υπό μορφή δανεισμού 355 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας από το 2012 η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει «στριμώξει» την κυβέρνηση ζητώντας αποδείξεις και τιμολόγια για το που πήγαν τα χρήματα αυτού του δανείου ενώ απειλεί ευθέως τους ιθύνοντας ότι θα στείλει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παράβαση της Συνθήκης...
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Έτος 2001: Ο Σημίτης αποφασίζει να προπωλήσει για 17 ολόκληρα χρόνια μέρος των μελλοντικών εσόδων της χώρας από τα τέλη διαδρομής πολιτικών αεροσκαφών στο FIR Αθηνών. Με την προπώληση αυτή ο τότε πρωθυπουργός, που πρόδωσε όσο κανείς άλλος τη χώρα του, βάζει στο «ταμείο» 335 εκατομμύρια ευρώ.
Με έντεχνο τρόπο ο κ. Σημίτης αποκρύπτει το γεγονός πως μέχρι το 2018 προκειμένου η χώρα μας να ξεχρεώσει το δάνειο θα πρέπει να βρει 576 εκατομμύρια ευρώ.
Φυσικά αυτό το δάνειο κρίνεται τουλάχιστον επαχθές. Γιατί ο κ. Σημίτης και το επιτελείο του δεν ενημέρωσαν τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη πως «έκαναν φτερά» τα 355 εκατομμύρια ευρώ...
Για ακόμη μία φορά ο άλλοτε πρωθυπουργός προδίδει τη χώρα. Για ακόμη μία φορά εξυπηρετεί δικά του πολιτικά συμφέροντα, αποκρύπτοντας την αλήθεια, βάζοντας στη λαιμητόμο εκατομμύρια Έλληνες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Ελλάδα Αύριο» το συγκεκριμένο δάνειο, σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε, δίνεται για την κατασκευή έργων (αεροδρομίων, πύργων ελέγχου, ραντάρ και άλλων).
Που πήγαν τα λεφτά κύριε Σημίτη; Πείτε την αλήθεια! Αφού τα αεροδρόμια της χώρας μας εξακολουθούν να λειτουργούν υπό τριτοκοσμικές συνθήκες κάτι άλλο συμβαίνει...
Διανύουμε αισίως το 2013 και ο κ. Στουρνάρας ούτε που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Παίρνει μέτρα, μέτρα και άλλα μέτρα προσπαθώντας όπως ισχυρίζεται να βρει χρήματα.
Και που ψάχνετε κύριε Στουρνάρα. Γιατί δεν ανοίγει ο φάκελος FIR Αθηνών;
Μία δεκαετία μετά η ίδια προδοσία και από τον υπουργό Οικονομικών.
Η ίδια προδοσία στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου που ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας έχει βαλθεί να «αφανίσει»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...