Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Προετοιμάζουν την έκρηξη ...


Οι παραδοχές του λάθους από τους δανειστές δεν είναι παρά ένα σπίρτο σε δοχείο με βενζίνη!

Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, παραδέχθηκε ξανά ότι η έκθεση 
Μπλανσάρ που κάνει λόγο για λάθος στο πρόγραμμα λιτότητας της χώρας μας, ισχύει, δηλώνοντας παράλληλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον, ότι προς τα τέλη Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η αποστολή κλιμακίου της τρόικας για την επιθεώρηση του ελληνικού προγράμματος.

Aλήθεια, τι σημαίνουν οι απανωτές παραδοχές του ΙΜF για «λάθος» στο πρόγραμμα λιτότητας. Τι άλλο εκτός από παρότρυνση στους Έλληνες πολίτες να μην δεχθούν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και να βάλουν μπουρλότο στην κυβέρνηση Σαμαρά. Το ΔΝΤ εκτός από τον εαυτό του και τους Ευρωπαίους δανειστές «δίνει» στεγνά και τις ελληνικές κυβερνήσεις που συναίνεσαν στο εγκληματικό αυτό λάθος και κατέστρεψαν τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών. 
Οι εναπομείναντες ζωντανοί -νεκροί επειδή δεν μπορούν να φτάσουν στα κεντρικά του ΔΝΤ θα ξεσπάσουν την οργή τους στους πολιτικούς που συμμετείχαν στο έγκλημα.
 Το ΔΝΤ δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να δικαιώνει ακόμη και αυτή την Ζωή Γεωργαντά. Φυσικά αυτές οι παραδοχές δεν είναι αθώες. Δεν πρόκειται για ξέσπασμα ειλικρίνειας και συμπάθειας στον ελληνικό λαό. Απλά στην χυμένη κηροζίνη ανάβουν το σπίρτο. 
Μείνετε συντονισμένοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...