Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Συμπλοκές με χρυσαυγίτες και αλλοδαπούς στην Ομόνοια



Επεισόδια σημειώθηκαν μετά από το τέλος της πορείας για τα Ίμια, που διοργάνωσε η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και στην οποία συμμετείχαν ακροδεξιές οργανώσεις. Δύο οι τραυματίες και 42 οι προσαγωγές.
Δύο τραυματίες και 42 προσαγωγές είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν ανάμεσα σε ακροδεξιούς και αλλοδαπούς, λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου, στο σταθμό του μετρό της Ομόνοιας.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά από το τέλος της πορείας για τα Ίμια, που διοργάνωσε η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και στην οποία συμμετείχαν ακροδεξιές οργανώσεις.
Η πορεία άρχισε από το μνημείο Ιμίων, στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας και έφτασε μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, όπου οι διαδηλωτές διαλύθηκαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μία ομάδα κατέβηκε με το μετρό στην Ομόνοια, όπου και επιτέθηκε σε μια ομάδα αλλοδαπών και δεν άργησαν τα επεισόδια να πάρουν έκταση.
Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε για την ένταση στο μετρό της Ομόνοιας, έστειλε δυνάμεις στο σημείο και προχώρησε σε προσαγωγές ενώ σημειώθηκαν και 2 τραυματισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...