Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται ειδική έκδοση του Nissan Juke

Έρχεται ειδική έκδοση του Nissan Juke

Θα εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του GT-R

H Nissan ετοιμάζει μια εκρηκτική έκδοση του μικρού crossover της, του Juke, κάτω από το καπό της οποίας θα τοποθετήσει το V6 turbo μοτέρ των 3,8 λτ. του super car GT-R.

Μοιάζει σαν να έχει προέλθει από τη δημιουργική τρέλα κάποιου βελτιωτικού οίκου, αλλά η είδηση για το Super Juke προέρχεται από τους κόλπους της ίδιας της Nissan. Η ιαπωνική φίρμα, λοιπόν, ετοιμάζει την ειδική αυτή έκδοση για το μικρό crossover της και σύμφωνα με τις φήμες, προτίθεται να τοποθετήσει κάτω από το καπό του το υπερτροφοδοτούμενο V6 μηχανικό σύνολο των 3,8 λτ., που ανήκει στο super car της, το GT-R, και το οποίο αποδίδει στην τελευταία εκδοχή του 530 ίππους.

Πιθανόν, στο Super Juke η ισχύς του να βρίσκεται ελαφρώς χαμηλότερα και να αποδίδει «μόνο» 480 ίππους. Η είδηση διέρρευσε από το προσωπικό της εταιρείας, αλλά την επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της Nissan στην Ευρώπη, ο κος Gabi Whitfield, χωρίς ωστόσο να δώσει καμία επιπλέον πληροφορία προς το παρόν.

Το σκίτσο που ακολουθεί, διέρρευσε επίσης στο διαδίκτυο και δείχνει το Juke με φουσκωμένο body kit, μεγάλους μαύρους τροχούς στα πρότυπα του GT-R, αεραγωγούς στο καπό και μια διπλή πίσω αεροτομή. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν πρόκειται για κάποιο πρωτότυπο μοντέλο ή για μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής.



Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...