Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Κριστίν Λαγκάρντ: Η πιο επώνυμη …. επίορκος στον πλανήτη!



Maciavellius_21.3

Φύλλο και φτερό έκαναν οι γαλλικές αρχές το διαμέρισμα της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ στο Παρίσι, σχετικά με την υπόθεση του γάλλου επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.


Όπως είναι γνωστό, εδώ κι ένα χρόνο σχεδόν έχει ξεκινήσει η έρευνα της ανακριτικής επιτροπής του Ειδικού Δικαστηρίου της Γαλλίας σε βάρος της Λαγκάρντ που κατηγορείται για κατάχρηση δημόσιου χρήματος στην τεράστια αποζημίωση που είχε καταβληθεί τον επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί, προσωπικό φίλο του Νικολά Σαρκοζί, επί των ημερών της στο γαλλικό υπουργείο Οικονομικών. Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται η Λαγκάρντ επισύρουν κάθειρξη 10 ετών και επιβολή προστίμου 150.000 ευρώ.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τεθεί θέμα για την παραμονή των επίορκων υπαλλήλων (που πολύ σωστά θα πρέπει να φύγουν από το δημόσιο, έστω κι αν δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση σε βάρος τους) θα πρέπει να ρωτήσουμε τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα πως συμβαίνει να έχει προϊσταμένη την πιο επώνυμη…. επίορκο του κόσμου. Κι αν απαντήσει πως δεν έχει γίνει ακόμη η δίκη, τότε θα πρέπει η συζήτηση να συνεχιστεί με την ΑΔΕΔΥ, που έχει ακριβώς την ίδια άποψη. Αλλιώς θα είναι οι πιο μεγάλοι υποκριτές. Γεγονός, βεβαίως, που δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Αλλά έχουν βρει και τα κάνουν….

Read more: http://rizopoulospost.com/kristin-langkarnt-h-pio-epwnymh-epiorkos-ston-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...