Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΥΜΦΥΤΕΣ .



Δεν τα υπολόγισαν καλά τα πράματα οι κηφήνες δωσίλογοι του κατοχικού καθεστώτος και τους έφυγε η κατάσταση από τα χέρια. Νομίζανε πως κάμανε καλά την αποστολή τους κατά τις νεοταξικές γραφές και πως βάλανε τον ελληνικό λαό στο χέρι. Και έτσι βάλανε πλώρη να εισβάλλουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια μας, φτάνοντας μέχρι τα κατάβαθα της ίδιας μας της ψυχής.
Ξαμόλησαν λοιπόν τα μεγάλα μέσα για να φορολογήσουν κοτέτσια και μαντριά και κάθε λίθο που έχει χαραγμένη την αιματοβαμμένη και χιλιοτιμημένη λέξη Ελλάς. Βγήκε το ρηθέν που προφήτεψε ο Πατροκοσμάς αλλά το χάλι των γραικύλων πολιτικάντηδων δεν έχει τελειωμό αφού βάζουνε δεσποτάδες να ξορκίσουν τον εθνικισμό μας και πήραν οι ίδιοι τα μονοπάτια της προδοσίας...
σε ανατολή και δύση μοιράζοντας πατρίδα και τουρκικά πιστοποιητικά. Αυτό όμως που έχει τελειωμό είναι το σάπιο πολιτικό τους σύστημα.

Πως πιστέψατε ορέ ακαμάτηδες πως θα εγκαταλείψουμε την εθνική μας ταυτότητα, τη φυλή μας και τους τάφους των προγόνων μας; Γιατί όλα τούτα είναι ο ελληνικός εθνικισμός. Ο ενεργός πατριωτισμός και η εργασία για την πατρίδα στην πράξη. Το είπε ξεκάθαρα ο μεγάλος εθνικός μας ποιητής της αντάρας και του νέου σηκωμού Κωστής Παλαμάς. Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, γι’ αυτό και εγώ είμαι εθνικιστής!

Ο Παλαμάς υπήρξε μια προσωπικότητα που διακρινόταν από φλογερή αγάπη για τον Ελληνισμό σε βαθμό που να βλέπει πολλά χρόνια μπροστά ακόμη και με τα μάτια της ψυχής του. Είχε πει πως θα πάρουν τα πράματα στα χέρια τους οι γυρολόγοι σιωνιστές, οι τούρκοι πασάδες, οι γύφτοι πάσης προελεύσεως και οι σάπιοι που όλοι μαζί θα παίζουν το ζουρνά σε  σκοπό μισελληνικό. Το λέγω με λόγια δικά μου διότι θέλω να νιώσω τον τρανό Έλληνα να βλέπει τα παιδιά του έτοιμα να βγάλουν γερό, ελληνικό αποτέλεσμα από τα δικά του διδάγματα.

Η κατάσταση ξέφυγε λοιπόν από κάθε έλεγχο και εμείς οφείλουμε να καταστρέψουμε ολοσχερώς το ψευτορωμέϊκο του μισελληνισμού και της διαφθοράς. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι αλαζόνες και επικίνδυνοι στον υπερθετικό βαθμό. Κάνουνε με θράσος πολιτική από το εξωτερικό πιστεύοντας πως θα μας κάνουνε επαρχία της Τουρκίας και ισόβιο δούλο του σιωνισμού. Πουλάνε τη γη, σχεδιάζουνε ναούς αλλοδόξων, κλέβουν τη στάχτη μέσα από τα τζάκια, όπου και αν υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα που ματώνει. Αλλά σχεδιάζουν οι φίλοι τους παράλληλα και πόλεμο γιατί δεν τους έχουν εμπιστοσύνη.

Ο Ελληνισμός είναι στο πόδι. Ο Λαϊκός Εθνικισμός επελαύνει και εμπόδια δεν πρόκειται να σταθούν στο δρόμο μας. Ο ποιητής και εμπνευστής μας Κωστής Παλαμάς ζωντανεύει με όλους τους μεγάλους των ένδοξων χρόνων στα πρόσωπα τα δικά μας.

Η Πατρίδα και ο Εθνικισμός είναι έννοιες σύμφυτες. Αχώριστες σε όλα και για πάντα. Μαζί γεννήθηκαν, μαζί γαλουχήθηκαν, φτιάξανε πολιτείες, πολιτισμούς και κοσμοκρατορίες. Μαζί δόξασαν και δοξάστηκαν. Μάτωσαν και λευτερώθηκαν. Έτσι ακριβώς λοιπόν μέλλει να συμβεί για μια ακόμη φορά. Και τη φορά αυτή έχουμε να δώσουμε τη μητέρα των μαχών. Ή εμείς ή οι άλλοι. Ή δυνατοί και νικητές ή ισχνοί και τελικά νεκροί.

Τα λάβαρα της Φυλής είναι έτοιμα. Τα ζώπυρα της Πίστης είναι σφαλισμένα μέσα στην καρδιά. Τα βλέμματα είναι προσηλωμένα στον ιερό σκοπό και η πειθαρχία βάζει τάξη στις ενέργειές μας. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας δεν είναι εχθρός της Ορθοδοξίας όπως θέλουν κάποιοι μιλημένοι ψευτοπιστοί να λέγουν αλλά ο ακοίμητος φρουρός της. Η κανδήλα είναι αναμμένη με φλόγα άσβεστη και το εικονοστάσι ψηλά, στο μέτωπο του αγώνα.

Το μελάνι, το εργαλείο και το σπαθί διαδέχονται το ένα το άλλο σε χέρια αποφασισμένα μέσα σε λίγες μόνο στιγμές. Στον τόπο τούτο θέση έχουν μονάχα τα δικά του γεννήματα που τον θέλουνε μεγάλο και καθαρό. Εκείνοι οι Έλληνες που στις προκλήσεις ψηλώνουν το ανάστημα της Ελλάδος με λόγο κοφτερό και επανάσταση και εκστρατεία πανελληνισμού.

Τα διαχωριστικά τείχη πέφτουν οριστικά. Δεν υπάρχουν κόμματα αν θέλουμε να βαδίσουμε μπροστά και να διακριθούμε στο σταυροδρόμι της ζωής ως ανεξάρτητο έθνος ηγεμονικό. Τα κόμματα διχάζουν γιατί αυτή είναι η αποστολή που έχουν χρεωθεί από τον διεθνιστικό νεοταξισμό και την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η Ελλάς ενώνει και ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η Παράταξη Γενναίων Ελλήνων, εκείνων των ευλογημένων Μαχητών του Γένους που έχουν αστραφτερά πρόσωπα με μια άγρια ομορφιά που φωτίζεται από την αγάπη για τους δικούς τους ανθρώπους. Για τους δικούς μας ανθρώπους, όσους έφυγαν και όσους ήρθαν και θα έρθουν.

Μας ζητάνε φόρους. Θα τους δώσουμε. Είναι ο φόρος ιδρώτα και αίμα για την Ελλάδα της ωραιότητας, της πολιτιστικής δημιουργίας, της μεγαλοσύνης. Ενάντια σε κάθε άπιστο και ανθέλληνα που χρέος μας είναι ο εξανδραποδισμός του. Απαντούμε πως οι δικές μας επενδύσεις είναι για κοινωνία αποκλειστικά ελληνική και περισσότερη Ελλάδα.

Η ανάπτυξη που φέρνουμε είναι η κίνηση της δική μας παραγωγής με εθνικούς ενεργειακούς πόρους. Και στο προσκλητήριο του καιρού ο Στρατός θα λευτερώσει πατρίδες αλυσοδεμένες και θα λειτουργηθεί στην Αγία Σοφία, στην Πόλη των Κωνσταντίνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...