Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΡΙΣΑ. «Φοβάμαι περισσότερο το ευρώ από τη δραχμή» λέει ο Γ. Καρατζαφέρης



«Φοβάμαι περισσότερο το ευρώ από τη δραχμή» λέει ο ΚαρατζαφέρηςΤην πεποίθησή του ότι η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση με ακριβό ευρώ εξέφρασε από τη Λάρισα ο Γιώργος Καρατζαφέρης Ο πρόεδρος του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού επισκέφθηκε το Σάββατο τη Λάρισα στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος.....

SANYO DIGITAL CAMERAΣτο πλευρό του κ. Καρατζαφέρη βρέθηκαν πολλά από τα κεντρικά στελέχη του ΛΑΟΣ, όπως ο αντιπρόεδρος του κόμματος, πρέσβης κ. Γεωργίου, ο πρώην βουλευτής κ. Κολοκοτρώνης και βέβαια ο Λαρισαίος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, επίσης πρώην βουλευτής και υπουργός, Αστέριος Ροντούλης.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης ενώπιον της κατάμεστης από μέλη και φίλους του ΛΑΟΣ αίθουσα του Επιμελητηρίου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε ότι η χώρα θα βγει από την κρίση μόνο αν γίνουμε «κύριοι στο σπίτι μας», γιατί από την περασμένη Δευτέρα με την ψήφο 166 βουλευτών της συγκυβέρνησης απώλεσε την εθνική της κυριαρχία.
Κάτι τέτοιο, πρόσθεσε, δεν μπορεί να συμβεί όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική και όσο υπάρχει το ακριβό ευρώ που βουλιάζει τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου. Μόνο με μια σταθερή ισοτιμία 1 προς 1 μεταξύ ευρώ και δολαρίου μπορεί να υπάρξουν ελπίδες, διαφορετικά φοβούμαι ότι η μόνη λύση για την Ελλάδα ίσως είναι έξω από το ευρώ, επεσήμανε.
Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για τον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα του Σαμαρά είναι η χώρα όπου τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, τα περισσότερα καταστήματα έβαλαν λουκέτο, υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο άνεργοι και τα πολεμικά καράβια δεν έχουν πετρέλαιο…Τόνισε επίσης ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναλάβει εργολαβικά την προσπάθεια να σώσει από το Ειδικό Δικαστήριο τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως φάνηκε και στην απαράδεκτη προχθεσινή συνεδρίαση της Βουλής. «Ο πρωθυπουργός υπηρέτησε τη σκοπιμότητα της μακροημέρευσης της συγκυβέρνησης»
SANYO DIGITAL CAMERAΟ κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι η ρήξη και η ανατροπή του συστήματος θα είναι γενική, καθώς πρέπει να πάνε στο σπίτι τους ή και κάπου περισσότερο στενάχωρα οι 50 οικογένειες που κυβερνούν στην πραγματικότητα τη χώρα. Ανέφερε συγκεκριμένα τα ονόματα των Βαρδινογιάννη, Ψυχάρη, Πρετεντέρη και Οικονομέα, κάνοντας λόγο για τα «ντόπερμαν της ενημέρωσης» που χρυσοπληρώνονται για να προπαγανδίζουν τα αιτήματα των αφεντικών τους και τα οποία φρόντισαν με τη στάση τους να μείνει εκτός Βουλής ο ΛΑΟΣ.Στη συνέχεια της επίσκεψής του στην περιοχή ο Γιώργος Καρατζαφέρης συναντήθηκε με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας, τους πολύτεκνους και επισκέφθηκε το Οινοποιείο Τυρνάβου. Ρεπορτάζ : Μενέλαος Κατσαμπέλας - Φωτογραφίες: onlarissa.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...