Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πατριωτικό κόμμα στα σκαριά;



.

Πόλος έλξης η Καλλιρόης. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης δέχεται εισηγήσεις και προτάσεις αλλά δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Οι επαφές είναι πολλές και μερικές αποτελούν έκπληξη.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, που προφανώς κάτι γνωρίζει είπε στον ΑΝΤ1 αναφερόμενος για το υπό εκκόλαψη νέο κόμμα, «δε γνωρίζω σε ποιους θα απευθυνθεί ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ».

Ακόμα το iefimerida.gr γράφει μεταξύ άλλων ότι: «Με τον εμφύλιο στους Ανεξάρτητους Ελληνες να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εμφανίζονται ήδη τα πρώτα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος στον χώρο της Κεντροδεξιάς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νέο κόμμα θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο ο Γιώργος Καρατζαφέρης και στο κόμμα αυτό ενδέχεται να καταφύγουν βουλευτές και στελέχη που θα αποχωρήσουν από τους ΑΝ.ΕΛ. αλλά και βουλευτές που διαγράφηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά επειδή δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 3».
Ερωτηθείς ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά από πολύμηνη σιωπή είπε «Η χώρα χρειάζεται ένα πατριωτικό κόμμα, που να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και όχι για τα συμφέροντα των δανειστών. Τίποτε άλλο προς το παρόν».
Πηγή : http://spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...