Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Καρατζαφέρης: "Ηξερα ότι με τον Παπαδήμο θυσιάζα το κόμμα μου"



Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ΣΚΑΙ στις 19:00, ο οποίος σχολίασε όλες τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις. 







Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο το θέλει πάση θυσία η Αμερική σε ρόλο ρυθμιστή, ενώ για τη δική του ήττα στις εκλογές τόνισε πως αποφάσισε να βοηθήσει την Ελλάδα και όχι τους Έλληνες.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε εμμέσως ότι παρόμοια αχαριστία του ελληνικού λαού έχει υπάρξει και σε άλλες περιπτώσεις της ελληνικής ιστορίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά το όνομα του Σωκράτη, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου τόνισε πως έπρεπε να το κάνει μπροστά στο ενδεχόμενο να αναλάμβανε πρωθυπουργός ο κ. Πετσάλνικος και σημείωσε ότι εκείνη την ώρα που το έκανε αυτό ήξερε ότι θυσιάζει το κόμμα.

Ο λόγος που αποχώρησε από την κυβέρνηση Παπαδήμου όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης ήταν το γεγονός πως προσπαθούσε να τους πείσει να διαπραγματευτούν και τους έλεγε πως δεν πρόκειται κανείς να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, αλλά όπως υπογράμμισε κανείς δεν τον άκουσε.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Νέα Δημοκρατία, τόνισε πως δεν πήγε τελικά γιατί δεν υπήρχαν αρχές και σημείωσε πως δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, αλλά ίσως με άλλους που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...