Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τον Σόρος πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Ψωμιάδης



Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Σοβαρές καταγγελίες για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε σήμερα ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως όλοι οι σύμβουλοι του Άκη Τσοχατζόπουλου

"Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι μέχρι χθες του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα-κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα" τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Και προσέθεσε: "Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα γράφουν έγκριτες εφημερίδες. Το ερώτημα είναι τι εκφράζουν αυτά τα μπουμπούκια; Δεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ;"
Για να συνεχίσει πιο...δυναμικά "Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται, στηρίζει Τσίπρα. Δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ"
Για τον εαυτό του, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: "Είμαι αντιμνημονιακός, διότι δεν μπορεί να αντέξει ο λαός άλλες θυσίες" Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο σχολίασε ότι είναι άδικο αυτό που του συμβαίνει, κάθεται σε μια «ηλεκτρική καρέκλα», αλλά έχει κάνει και αυτός λάθη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...