Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η στιγμή που φιλενάδα τρέχει μακριά μετά την πρόταση γάμου (video)



Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που είχε λάθος κρίση για τη φιλενάδα του. Ενας νεαρός άνδρας δεν σκέφτηκε ποτέ πως το όνειρο του να παντρευτεί την αγαπημένη του θα εξελισσόταν σε εφιάλτη.


Σε αγώνα μπάσκετ μεταξύ κολεγίων στις ΗΠΑ ένας άνδρας σκέφτηκε να κάνει πρόταση γάμου στην φιλενάδα του μπροστά από την κάμερα και ενώ το περιστατικό το έδειχνε η γιγαντοοθόνη του σταδίου.

Φάνηκε, όμως, πως ο νεαρός δεν υπολόγισε καλά τα συναισθήματα της φίλης του, καθώς όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί αυτή σηκώστηκε και έφυγε αφήνοντας τον ντροπιασμένο.

Το περιστατικό έγινε στις 23 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα.



Στην αρχή η κοπέλα δείχνει ενθουσιασμένη επειδή την δείχνει η γιγαντοοθόνη και πιάνει τον σύντροφό της για να τον φιλήσει. Αλλά όταν ο νεαρός σηκώθηκε και μέσω του μικροφώνου της έκανε πρόταση, το γέλιο της μετατράπηκε σε σύγχυση και τον ρώτησε: «Αυτό είναι αστείο;» για να της απαντήσει: «Όχι, είναι σοβαρό».

Για μια στιγμή η φιλενάδα "πάγωσε" και μετά έπιασε την τσάντα της και έφυγε βιαστικά.

Παρά την τεράστια στεναχώρια και το σοκ είμαστε σίγουρη πως η συμπεριφορά της του έδειξε πως δεν είχε κανένα πραγματικό συναίσθημα για αυτόν. Εξάλλου είναι καλύτερα από το να πληρώνει δικηγόρους για διαζύγιο στο μέλλον...

Δείτε το βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...