Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η Lindsay Lohan θα ήθελε να ήταν η Marilyn Monroe ή τουλάχιστον να γδύνεται όπως αυτή



Η διαρροή του εξωφύλλου του Playboy, οι (περισσότερες) φωτογραφίες με τη γυμνή Lindsay στα σατέν σεντόνια και η ψύχωση της πιο χύμα ημι-celebrity του Χόλιγουντ με την one & only Marilyn Monroe.
 
"Λόγω του ενδιαφέροντος και της διαρροής των φωτογραφιών στο διαδίκτυο το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στα τέλη της επόμενης εβδομάδας", δήλωσε ο Hugh Hefner, βλέποντας τις φωτογραφίες του νέου τεύχους του Playboy να έχουν κατακλύσει ήδη το διαδίκτυο.
 
Ο Μr Playboy βέβαια έσπευσε να γράψει στο Twitter ότι δεν αγχώνεται με τις διαρροές και πως πιστεύει πως έχουν κάνει το καλύτερο χριστουγεννιάτικο τεύχος, καθώς περιλαμβάνει και άλλα θέματα όπως τα καλύτερα αμάξια του 2011, τα αγαπημένα coctail των Αμερικανών αλλά και αφιέρωμα για το "όταν ο Steve Jobs συνάντησε τον Andy Warhol".

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν μια τεράστια επένδυση για το "Playboy" καθώς η εταιρία πλήρωσε αδρά την Lohan με το ασύλληπτο ποσό των 1.000.000 δολαρίων.
Οι φωτογραφίες της Lohan που διέρρευσαν στο διαδίκτυο την Παρασκευή, αναπαριστούν με σχετικά πετυχημένο τρόπο τη θρυλική γυμνή φωτογράφηση της Marilyn Monroe από τον Tom Kelley για το πρώτο τεύχος του Playboy το 1949.
 
 
Δείτε και την αντίστοιχη φωτογραφία της Marilyn από τη φωτογράφιση της στο Playboy του 1949.
 
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το άτακτο κορίτσι του Hollywood ποζάρει γυμνό, υποδυόμενο την ηθοποιό. Στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί για το  New York Magazine (2008) αλλά και για το αμερικανικό περιοδικό Muse (2009).
 

"Το σεξ και η σεξουαλικότητα είναι μέρος της φύσης και εγώ φυσικά συμπορεύομαι με τη φύση. Νομίζω ότι το είχε πει η  Marilyn Monroe και φυσικά εγώ συμφωνώ μαζί της!" είπε η Lohan στη συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του Playboy, δείχνοντας και με τα λόγια το πόσο τη θαυμάζει.
Η ίδια μάλιστα έχει κάνει και δύο τατουάζ αφιερωμένα στη "αληθινή γυναίκα", όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν.
Η Lohan δεν είχε κρύψει ποτέ την ψύχωσή της με την Marilyn.
Όπως είχε δηλώσει το 2008 στο New York: "Οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει στο κεφάλι τους μια εικόνα για μένα και μου φέρονται σα να μην υπάρχει ο πραγματικός μου εαυτός. Ακριβώς όπως συνέβη στη Monroe. Η Μarilyn δεν ήθελε ποτέ να γίνει celebrity, ούτε εγώ. Πίστευα πάντα πως οι πραγματικοί star μένουν για πάντα στο μυαλό σου μέσα από τις ταινίες τους. Δεν θέλω να με θυμάται ο κόσμος για την έξαλλη ζωή μου ή τα προβλήματα που δημιουργώ. Θέλω, όπως ήθελε κι εκείνη, να με θυμούνται για το ταλέντο μου".
Bέβαια, εκτός από το να φωτογραφίζεται συχνά- πυκνά ως Marilyn, η Linsday έχει και μια δεύτερη συνήθεια: να μπαινοβγαίνει στις φυλακές.

Όπως αποδεικνύει μάλιστα και το χαμόγελο της 25χρονης καθώς έμπαινε στις δικαστικές αίθουσες στην τελευταία της μάχη με το νόμο, μάλλον δεν πτοείται με τίποτα. Ίσως σε αυτό έπαιξαν το ρόλο τους τα 1.000.000 δολάρια που μπήκαν στον λογαριασμό της για μερικά κόκκινα σεντόνια και εκείνη γυμνή (και εκτεθειμένη για μια ακόμη φορά στην καριέρα της) πάνω της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...