Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Κόντρα μεγατόνων στη showbiz! Ο Δάντης είπε ηλίθια την Παπαρίζου




Αυτός έγραψε το τραγούδι που έστειλε την Ελλάδα στην πρώτη θέση της Eurovision. Αυτή, μάγεψε ολόκληρη την Ευρώπη τραγουδώντας το «My Number One» και χορεύοντας στους ρυθμούς της λύρας.


Ο λόγος φυσικά για το Χρήστο Δάντη και την Έλενα Παπαρίζου που μέχρι χθες όλοι νομίζαμε ότι η σχέση τους είναι πάρα πολύ καλή.

Άλλωστε τους ένωνε η τεράστια επιτυχία της Eurovision και μια επιτυχημένη δισκογραφική συνεργασία που με την συνθετική υπογραφή του Χρήστου και τη φωνή της Έλενας είχε κάνει αίσθηση την εποχή που κυκλοφόρησε το cd.

Αλλά μάλλον δεν ήταν όλα ρόδινα ανάμεσα στο Χρήστο Δάντη και την Έλενα Παπαρίζου.

Και στάθηκε το Dancing On Ice η αφορμή για να βγει αυτή η μυστική κόντρα στην επιφάνεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Παπαρίζου την ώρα του κυριακάτικου Live, αποφάσισε να σηκωθεί από τη θέση της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Χριστίνα Παππά για τα σχόλια της προηγούμενης Κυριακής για το ποτό και τα σχετικά.

Στα καπάκια λοιπόν… «χτύπησε» ο Χρήστος Δάντης και μάλιστα μέσω Twitter. Κι αυτά που έγραψε δεν ήταν διόλου κολακευτικά, αν αφορούν την Έλενα.

«Άραγε η σχεδόν εγκληματική ηλιθιότητα συγχωρείται με μια “δημόσια συγγνώμη”; Δεν ξέρω», έγραψε ο τραγουδιστής και μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό.

Δηλαδή ο Χρήστος Δάντης αποκάλεσε… «ηλίθια» την πρώην μούσα του; Τι έγινε καλέ; Τι έπαθαν οι πάλαι ποτέ συνεργάτες και τους έπιασαν οι… «αβρότητες»;
Tρέχει να τα φτιάξει τώρα...
Εμ τα γράφει πρώτα, εμ τα παίρνει πίσω μετά που γίνεται ο κακός χαμός. Σας γράψαμε πως ο Χρήστος Δάντης αμέσως μετά τη δημόσια συγγνώμη της Έλενας Παπαρίζου στη Χριστίνα Παππά το πέταξε το πικρόχολο το σχολιάκι του.

«Άραγε η σχεδόν εγκληματική ηλιθιότητα συγχωρείται με μια “δημόσια συγγνώμη”; Δεν ξέρω», έγραψε στο Twitter και όλοι είπαν ότι αναφέρεται στην Έλενα Παπαρίζου.

Έλα όμως που εκείνος ισχυρίζεται άλλα. Γιατί επανήλθε δριμύτερος μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε και μέσω Twitter πάλι θέλησε να δώσει… «διευκρινήσεις».

«Η έκφραση μέσω των social media πολλές φορές παρεξηγείται», είπε ο Χρήστος, θέλοντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

«Δε θα “έκραζα” ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω “δεθεί” στο παρελθόν με μια μεγάλη επιτυχία», συνέχισε για να καταλήξει:

«Το post μου στο Twitter ήταν εντελώς άσχετο απ’ τα δρώμενα της στιγμής. Καλημέρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...