Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ένας sexy λόγος να βλέπεις UFC

Τα ring girls του UFC είναι το απαραίτητο αντίδοτο για να ηρεμεί το μάτι, αλλά όχι το πνεύμα, ανάμεσα στις μάχες που μαίνονται μέσα στο ρινγκ.






8 γωνίες. Τόσες περνάνε τα κορίτσια του UFC, γνωστές ως "Octagon girls", κρατώντας τις ταμπέλες για την αλλαγή του γύρου. Κι εκεί που τα επίπεδα τεστοστερόνης μέσα στο ring είναι σε επικίνδυνα επίπεδα, sexy γυναίκες αποφασίζουν με το έτσι θέλω να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο πανικό.


Κι ακόμα κι αν το θέαμα είναι πολύ καλύτερο όταν βρίσκεσαι σε μία από τις εξέδρες του UFC, πίστεψέ μας ότι και το να αράζεις στον καναπέ του σπιτιού σου με το laptop συνδεδεμένο στην τηλεόραση για να προβάλεις σε live streaming τους αγώνες από το επίσημο site του UFC στην Ελλάδα, είναι εξίσου ανταποδοτικό.



Είναι παράδοση, είναι θεσμός, είναι απαραίτητο να υπάρχουν ωραίες γυναίκες σε κάθε είδος πάλης. Γυναίκες οι οποίες προκαλούν το αμιγώς ανδρικό κοινό και εξιτάρουν ακόμα περισσότερο τους αθλητές μέσα στο ρινγκ.

Κι επειδή η Αμερικανική ήπειρος φημίζεται για τις γυναίκες της, οι ιθύνοντες του UFC έχουν κάνει πολύ προσεκτική επιλογή. Για να διαλέξουν εκείνα τα κορίτσια που θα προωθήσουν καλύτερα το ίδιο το UFC σαν αγώνισμα, παράλληλα με τα δικά τους κάλλη.

Από το οκτάγωνο ring έχουν περάσει διάφορα ονόματα. Κάποιες κέρδισαν μια θέση στις σελίδες περιοδικών όπως το MAXIM και το Esquire. Κάποιες έμειναν απλά με την ταμπέλα στο χέρι και τα διαφημιστικά του UFC στην ταινιοθήκη τους.

Το OISTROS 24 τις τιμάει όλες ανεξαιρέτως, παρουσιάζοντας τις τέσσερις εξέχουσες γυναίκες που περιφέρονται αυτή τη στιγμή στον κόσμο του UFC. Arianny Celeste, Rachelle Leah, Britney Palmer και Chandella Powell.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...