Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Οι 20 πιο καυτές Γερμανίδες (που θέλουμε να γίνουν ελληνίδες)-part 1

Οι 20 πιο καυτές Γερμανίδες (που θέλουμε να γίνουν ελληνίδες)-part 1Ο Χολέμπας έκανε την αρχή. Αυτές είναι οι υπόλοιπες Γερμανίδες που θέλουμε να τους αλλάξουμε εθνικότητα.



Κάτσε και άκου το σκεπτικό μας. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Κα μας βοηθούν να σωθούμε από την χρεωκοπία. Σωστά; Το γεγονός ότι αυτή η χείρα βοηθείας που μας προσφέρουν μας πονάει σε όλες τις λάθος ‘οπές’, είναι εντελώς άσχετο. Στην τελική, σημασία έχει να πετύχει η επέμβαση, ποιός τον πηδάει τον ασθενή; Το μόνο που μετράει είναι η αξιοπρεπειά μας. Που θα τσαλακωθεί αν γυρίσουν οι Χανς και μας πούνε αχάριστους. Οπότε, ανταποδίδουμε την βοήθεια με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουμε. Δειχνοντάς στις ωραίοτερες γκρέτελ τα αξιοθέτα της πατρίδας μας. Τον ήλιο, το τζατζίκι, το μουσακά και τον μπάμπη τον τσολιά (στα βλάχικα, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό).

20, Eva Habermann, ηθοποιός
Έγινε γνωστή ως εκείνη που τσίμπησε τον ρόλο της Xenia Seeberg στην τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας Lexx. Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ακόμη που είτε ξέρεις, ούτε θα θυμάσαι αν σου αναφέρω. Ας πούμε απλά ότι είναι κάτι σαν την Γερμανίδα Κατερίνα Παπουτσάκη.



19, Andrea Kaiser, sportscaster 
Γκόμενα του Lars Ricken της Μπορούσια Ντόρντμουντ, ραδιοφωνική παραγωγός και –κυρίως- παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής σχετικά με την Μπουντεσλίγκα στο κανάλι DSF. Μόλις τα έφτιαξαν, το γερμανικό FHM την πήγε στο Μαρόκο και την έγδυσε.

18, Lena Meyer-Landrut , τραγουδίστρια 



Η 20χρονη νικήτρια της Eurovision του 2010 δεν διαθέτει τις κλασικές Γερμανικές καμπύλες, ούτε λιονταρίσια χαίτη, ωστόσο αντιπροσωπεύει το άλλο είδος γερμανίδας που μας αρέσει, αυτή της ενναλακτικής, ανορεξικής, βερολινέζας κλάμπερ. Την εκτιμήσαμε ακόμη περισσότερο όταν είδαμε την γυμνή σκηνή της από ένα reality στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει.

17,Sarah Brandner, μοντέλο
Η πιο διάσημη WAG της Γερμανίας, 21 μόλις ετών και μόνιμη γκόμενα του Bastian Schweinsteiger της Μπάγερν Μονάχου με τον οποίο μένουν μαζί . Δεν είναι τυχαίο ότι από εκείνη ζήτησε το Sports Illustrated –μαζί με την Melissa Satta από την Ιταλία και την Abbey Clancy από την Αγγλία- να φωτογραφηθούν με bodypainting για το θέμα Soccer Wags.



16, Tamara Sedmak, weather girl

Η Τευτονική εκδοχή της Μαρίας Σινιόρη αποδυκνύει το μέγα λάθος όσων πιστεύουν ότι η Γερμανική τηλεόραση δεν έχει τίποτα αξιόλογο να δεις. Ε, λοιπόν, έχει. Τον καιρό. Αν και το κορίτσι μας έχει επίσης παρουσιάσει το True Hollywood Stories.

15, Monica Ivancan, μοντέλο 
34 χρονών πλέον -και με δεκάδες φωτογραφήσεις σε FHM, Maxim και Playboy- η Κροατικής καταγωγής Γερμανίδα κάνει εξίσου πετυχημένη πορεία στην τηλεόραση, ως παρουσιάστρια εκπομπών όπωςBachelorette ή ως ηθοποιός σε σαπουνόπερες.



14, Isabel Edvardsson, χορεύτρια 
Το πιο διάσημο ζευγάρι πόδια στην Γερμανία. Γνωστή ως χορεύτρια πολύ πριν την συμμετοχή της στο Let’s Dance το 2006, είδε την καριέρα της να απογειώνεται μετά την νίκη της. Επέστρεψε στο show, αρχικά ως guest, στην συνέχεια ως κριτής και τέλος –μετά από λαική απαίτηση- και πάλι ως διαγωνιζόμενη.

13, Jennifer Sebnem Schaefer, ηθοποιός 
Μισή Γερμανίδα, μισή Τουρκάλα και 100% καυτή. Ξεκίνησε ως εστεμμένο μοντέλο στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πολύ γρήγορα το γύρισε στην υποκριτική και ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε κινηματογραφικές ταινίες. Πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις δυο χώρες. Κάτι σαν τον Κώστα Σόμμερ. Extra bonus. Πέρα από Τουρκικά και Γερμανικά, μιλάει άπταιστα γαλλικά (τα έμαθε στο σχολείο) και αραβικά.



12, Gina-Lisa Lohfink, μοντέλο 
H 12η θέση που έλαβε στο Germany’s Next Top Model, δεν την πτόησε καθόλου. Κέρδισε ένα σωρό άλλους διαγωνισμούς, άρχισε να τα φτιάχνει με επώνυμους (από τον αμυντικό της στουγκάρδης Etienne Arthur Boka,μέχρι τον ποπ σταρ Mark Terenzi), κυκλοφόρησε δικής της σειρά γυαλιών, δικό της videogame και –πιο σημαντικό από όλα- μια δική της sex tape διάρκειας 23 λεπτών (σ.σ. ο πρωην γκομενός της ισχυρίζεται ότι του την έκλεψαν από το σπίτι).



11, Juliette Menke, ηθοποιός
Οτι πλησιέστερο στο ιδεώδες της Τευτονικής θεάς έχει ο μέσος έλληνας στο μυαλό του, παρότι στην πραγματικότητα είναι μισή Γαλλίδα. Επιπλέον, διαθέτει και ταλέντο, το οποίο πρώτα έβγαλε βόλτα στο θέατρο και στην συνέχεια στην τηλεόραση (πρωταγωνιστεί στο All that matters). Χωρίς αυτό να την εμποδίσει από το να φωτογραφηθεί για το Playboy αυτού του μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...