Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Daniela Ruah: Το πιο καυτό έγκλημα στο NCIS

Εκεί που έχεις βαρεθεί να βλέπεις αστυνομικές σειρές στο repeat και αναρωτιέσαι τι άλλο θα σκαρφιστούν εκεί στην Αμερική για να αναζωογονήσουν το ενδιαφέρον σου, πετιέται μια Πορτογαλίδα στο cast και αρχίζεις να ψάχνεις link για να κατεβάσεις.




Κακά τα ψέμματα. Δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο να γουστάρεις μια γυναίκα από την Πορτογαλία. Κι αυτό γιατί οι ζηλιάρες Ισπανίδες φροντίζουν να βρίσκονται μόνο εκείνες στο προσκήνιο παντού και πάντα.

Κι όμως. Σε αυτή τη χώρα που νομίζαμε οτι γεννάει μόνο κλαψιάρηδες ποδοσφαιριστές και προπονητές για τον Παναθηναϊκό (θα 'ρθει κι ο Μουρίνιο κάποτε, μην ανησυχείτε), βγαίνουν και πολύ ωραίες γυναίκες.



Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 5 της στην Βοστόνη, η Daniela Ruah επέστρεψε στην πατρίδα της για να πάει σχολείο. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στα 16 της όταν έπαιξε σε μα τηλεοπτική σειρά της προτογαλικής τηλεόρασης.

Μετακόμισε στο Λονδίνο για μερικά χρόνια όπου συνέχισε τις σπουδές της στην υποκριτική πριν επιστρέψει μετά βαίων και ρόλων στην πατρίδα της. Όσο βρισκόταν στην Πορτογαλία, η Ruah είχε περιοριστεί μέχρι τώρα σε σαπουνόπερες και τηλεοπτικές σειρές στην δυτική άκρη της Ιβηρικής χερσονήσου.



Το 2007 όμως μετακόμισε στην Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδές και να βρει εκεί την τύχη της. Πολύ γρήγορα οι scouter του Hollywood ανακάλυψαν το ταλέντο της και την δοκίμασαν για χάρη του NCIS.

Η 27χρονη ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε δύο μόλις επεισόδια το 2009 για να κάνει δυναμικό comeback πέρσι στο NCIS: Los Angeles. Τι; Σου φαίνεται φλώρικη αυτή η σειρά; Δεν είναι μάγκες στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ;



Αν η πρώτη της ολοκληρωμένη σεζόν στο NCIS δεν σε έχει ψήσει, τότε δεν έχεις παρά να περιμένεις και τα επεισόδια από τη δεύτερη σεζόν του κύκλου στο Los Angeles.

Όπως και να χει, η Daniela έχει κάθε λόγο για να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των προτιμήσεών μας. Κι όπως απέδειξε με μια πρόσφατη φωτογράφησή της για χάρη του περιοδικού Esquire, διαθέτει μερικά πολύ καλά κρυμμένα σωματικά προσόντα.

Εντάξει, δεν λέμε, καλό πρώτο μεγάλο βήμα είναι το NCIS. Αλλά η αποθέωση θα έρθει με την πρώτη της αισθησιακή σκηνή σε κανονική ταινία. Κι εμείς θα είμαστε φυσικά εκεί για να την (ξανα)αποθεώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...