Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Παραγωγή στο φουλ για τη BMW

Παραγωγή στο φουλ για τη BMW

Να αποφύγει οποιαδήποτε εμπλοκή σε κρίση θέλει η βαυαρική εταιρία

Περίπου 3.500 νέες προσλήψεις θα κάνει η BMW μέσα στο 2011 προκειμένου να καλύψει την αυξημένες παραγωγικές ανάγκες της αλλά και να επενδύσει στο μέλλον στους τομείς της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Παρά το γεγονός ότι η οικονομική ύφεση συνεχίζει να επηρεάζει πολλές από τις βιομηχανίες των ανεπτυγμένων, δυτικών, χωρών, υπάρχουν και πολλές, φωτεινές, εξαιρέσεις. Μια από αυτές είναι και η BMW. «Οι επιχειρησιακοί μας δείκτες δεν δείχνουν σημάδια ύφεσης.

Τα εργοστάσιά μας δουλεύουν με ρυθμούς ιδιαίτερα εντατικούς» τόνισε σχετικά ο CFO (Chief Financial Officer) της BMW, Frιedrich Eichiner, δίνοντας έτσι το στίγμα ότι η βαυαρική φίρμα συνεχίζει απτόητη σε μονοπάτια κέρδους. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Eichiner, δείχνει συγκρατημένος και υπογραμμίζει ότι «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε οποιαδήποτε κρίση».

Το «μεγάλο» πλάνο της BMW κάνει λόγο για πωλήσεις άνω των δύο εκατομμυρίων μονάδες μέχρι το 2020, στόχος που αναμένεται να επιτευχθεί και μέσω μια νέας μονάδας παραγωγής που αναμένεται να δημιουργηθεί στη Βραζιλία.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...