Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Διαισθάνθηκε το τέλος της

Διαισθάνθηκε το τέλος της
Η 17χρονη Βρετανίδα Mikeala Stevens σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα όταν η καλύτερή της φίλη οδηγώντας επικίνδυνα «καρφώθηκε» σε στύλο.

Η επίσης 17χρονη Georgia Marney διασκέδαζε σε πάρτι όπου έπινε αλκοόλ και κάπνιζε μαριχουάνα. Γύρισε κρυφά σπίτι της και πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μητέρας της. Τηλεφώνησε στις φίλες της Mikeala και Charlotte και οι τρεις κοπέλες βγήκαν για μια νυχτερινή βόλτα.
Αυτό που δεν γνώριζαν οι συνεπιβάτιδές της ήταν ότι η Georgia ήταν μεθυσμένη και «φτιαγμένη», με αποτέλεσμα να ανεβάσει επικίνδυνη ταχύτητα και να κάνει ριψοκίνδυνους ελιγμούς. Η Mikeala τρομοκρατημένη έστειλε μήνυμα στον φίλο της «Αν πεθάνω να ξέρεις ότι ήσουν Ο ένας!».
Ο φίλος της βλέποντας το μήνυμα της ζήτησε να τον πάρει τηλέφωνο. Μόλις απάντησε ό,τι άκουσε ήταν οι κραυγές αγωνίας της 17χρονης και τον θόρυβο της σύγκρουσης, λίγο πριν κλείσει η γραμμή.
Όπως ανέφερε η κατήγορος οι άλλες δύο κοπέλες ούρλιαζαν από φόβο και ζήτησαν από την Georgia να κόψει ταχύτητα, ενώ το πλήρες μήνυμα της κοπέλας στον φίλο της Jemel έγραφε: «Δεν λέω ψέματα, πίστεψέ με μωρό μου, σε παρακαλώ, αν πεθάνω εσύ ήσουν Ο ένας!».
Η Mikeala πέθανε ακαριαία, η Charlotte υπέστη σοβαρά κατάγματα στα πόδια, ενώ η Georgia καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση χωρίς δίπλωμα και θα παραμείνει σε σωφρονιστήριο για 3 ½ χρόνια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...