Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τα καλύτερα χείλια στην Ελλάδα

Τα καλύτερα χείλια στην Ελλάδα
Θέλεις να τα φιλήσεις, να τα δαγκώσεις, να τα νοιώσεις να τυλίγονται γύρω από το λαιμό σου.

Και ξέρεις ποιό άλλο σημείο της γυναικείας ανατομίας, έλεγε ο Φρόυντ, ότι του θυμίζουν. Τσέκαρε ποιά είναι τα πιο ποθητά, ζουμερά (και εννοείται silicon free) στην ελληνική σοουμπιζ. 













10. Κέλυ Κελεκίδου 
Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει ή όχι η μουσική της. Και ναι, το ξέρω ότι είναι μανούλα και παντρεμένη με τον Κουρκούλη. Όλα αυτά όμως δεν πρέπει να σε εμποδίσουν από το να αναγνωρίσεις ότι το κορίτσι μας διαθέτει εξαιρετικά, γεμάτα, καλοσχηματισμένα χείλια. 































9. Αγγελίνα Mαταλιωτάκη Το –αρχαιοελληνικής κομψότητας- προσωπό της (πακέτο με το υπόλοιπο κορμί της) σταματάει την κίνηση όποτε αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μέσα μαζικής μεταφοράς. Ναι, το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου. Τα χείλη της είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Κατακόκκινα και έτοιμα για δάγκωμα.

8. Κάτια Zυγούλη 
Η δεύτερη εγκυμοσύνη της –και το γεγονός ότι αδιαφορεί πλήρως για την δημόσια εικόνα της- την έχει απομακρύνει από τις σκέψεις μας. Κακώς, πολύ κακώς. Γιατί το πρόσωπο (και τα χείλια) της Κάτιας ήταν και παραμένει διεθνών προδιαγραφών.

7. Άννα Δημητρίεβιτς 
Αψεγάδιαστη. Στο πρόσωπο. Το κορμί. Και κυρίως στον εγκέφαλο. Τα χείλη της απλά έρχονται να σταθούν στο ύψος των υπόλοιπων περιστάσεων.

6. Όλγα Φαρμάκη 
Εξίσου φαντασμαγορικά με την υπόλοιπη ανατομία της. Γεμάτα και ζουμερά, σαν να τα έχει κλέψει από 18χρονη Κουβανή μουλάτα.

5. Νταιάνα Iγροπούλου Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της εστεμένης ξανθιάς αγαπημένης, που αυτή την στιγμή σπουδάζει σκληρά στο Λονδίνο για να πάρει το πτυχίο της στην υποκριτική. Το συνήθειο που έχει να τα δαγκώνει ελαφρά καθώς σου μιλάει, απλά σε αποσυντονίζει ακόμη περισσότερο.

4. Έλενα Παπαρίζου 
Η αποθέωση του ‘’έχει ταλέντο στα χείλη’’. Γιατί η Έλενα έχει και με το παραπάνω. Τόσο ανατομικά, όσο και όταν αποφασίζει να τα χρησιμοποιήσει για να τραγουδήσει. Περιμένουμε πως και πως την επανεμφανισή της, μετά τον χωρισμό της. Ιδανικά με μερικά κιλά λιγότερα.

3. Ελένη Μενεγάκη 
Τα πιο καλοσχηματισμένα στην πιάτσα. Θέλεις να τα βλέπεις να σου μιλάνε, είτε εμφανίζονται πρωί, είτε εμφανίζονται μεσημέρι. Είτε παίρνουν το επίδομα πολυτέκνου, είτε όχι. Και, για όσους έχουν αντιρρήσεις, αρκεί να ψάξουν να βρουν το θρυλικό βίντεο, κάποια χρόνια πριν, όπου γλείφει ένα καλαμάκι του φραπέ.

2. Μαρία Ένεζλη Εντυπωσιακά. Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στο πιο χαρακτηριστικό ανατομικό χαρακτηριστικό της ξανθιάς πανελίστριας και δημοσιογράφου του Star, που μας συστήθηκε –μερικά χρόνια πριν- ως εξώφυλλο στο Maxim.

1. Σίσσυ Χρηστίδου Με δύναμη από την Θεσσαλονίκη, την βοηθούν στο να κερδίσει τον τίτλο της Miss χαμόγελο. Τα λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που τα είδαμε, ως –η πιο ντυμένη ever- συμπαρουσιάστρια του Θέμου σε κάποιο από τα περασμένα Όλα.

Extra Bonuς, το βίντεο της Έλενας Παπαβασιλείου να γλείφει ένα παγωτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...