Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα πρόβατο με διχασμένη προσωπικότητα

Ένα πρόβατο με διχασμένη προσωπικότητα

Είναι πεπεισμένο ότι είναι σκύλος

Ο μόλις έξι μηνών Jack φοράει κολάρο, πηδάει στηριζόμενο στα πίσω πόδια, προσπαθεί να πιάσει τα ξύλα που του πετούν... προσπαθεί ακόμα και να γαβγίσει.

Ο Jack όμως δεν είναι σκύλος. Είναι απλά ένα πρόβατο με διχασμένη προσωπικότητα.

Η 48χρονη Alison Sinstadt και ο σύντροφός της Simon Sherwin που έχουν το ιδιαίτερο τετράποδο άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι έχουν ένα μάλλον ξεχωριστό πρόβατο όταν συνειδητοποίησαν ότι καλύτερός του φίλος είναι ο σκύλος τους.

Η Alison παραδέχτηκε: «Όταν ο Jack γεννήθηκε ήταν ιδιαίτερα μικρός και γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να το βάλουμε μέσα στο σπίτι, να του δώσουμε γάλα και να το ζεστάνουμε με πιστολάκι μαλλιών. Σταδιακά, άρχισε να γίνεται κάτι σαν κατοικίδιο. 

Πλέον, ακολουθεί τη σκύλα μας τη Jessie, όπου κι αν πάει, αντιγράφει τις κινήσεις της, ακόμα και το γάβγισμά της.Όταν προσπαθεί να γαβγίσει κάνει ένα περίεργο ήχο, μείγμα βελάσματος και γαβγίσματος. Είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό. Είναι πεπεισμένος ότι είναι σκύλος. Το μόνο που θυμίζει ότι είναι πρόβατο είναι το γεγονός ότι τρώει γρασίδι».

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα κι όταν βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα του είδους του, αναλαμβάνει το ρόλο του σκύλου που προσπαθεί να τα συνετίσει. 



 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...