Πανεύκολη συνταγή
Τέλεια συνοδευτική σάλτσα για ψητά και κρέατα!
Υλικά:
1 φλ. ουίσκι
1 φλ. κέτσαπ (απαλή)
1/2 φλ. μάυρη ζάχαρη
1/4 φλ. ξύδι
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
2 κ. γλ. Worcestershire σως
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κ. γλ. μουστάρδα (σκόνη)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Εν συνεχεία σιγοβράστε για 20 λεπτά και αφήστε να κρυώσει. Τοποθετείστε κλειστό το μείγμα στο ψυγείο για να κρυώσει.
Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο, τόσο καλύτερα θα δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους.
Υλικά:
1 φλ. ουίσκι
1 φλ. κέτσαπ (απαλή)
1/2 φλ. μάυρη ζάχαρη
1/4 φλ. ξύδι
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
2 κ. γλ. Worcestershire σως
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κ. γλ. μουστάρδα (σκόνη)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Εν συνεχεία σιγοβράστε για 20 λεπτά και αφήστε να κρυώσει. Τοποθετείστε κλειστό το μείγμα στο ψυγείο για να κρυώσει.
Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο, τόσο καλύτερα θα δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου