Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 12 Σεπτεμβρίου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου



  
Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα τις διαφωνίες με τους συνεργάτες σας και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.
Μόνο αν μιλήσετε με τους συνεργάτες σας, θα βρείτε λύσεις που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, διότι είστε εξαντλημένοι και έχετε φτάσει στα όρια σας. Θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιες συζητήσεις που θα συμβάλουν θετικά στη μελλοντική σας επαγγελματική εξέλιξη. Με ψυχραιμία και λογική θα ξεκαθαρίσετε σωστά κάποια θέματα.

 
TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Τα οικονομικά σας θα προχωρούν με σταθερό ρυθμό, ενώ η στασιμότητα και η υπερβολική πίεση θα εκλείψει. Θα μετριάσετε το άγχος σας μέσα από κοινωνικές επαφές και καινούργιες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε τις αγορές. Θα πρέπει να συζητήσετε και να βάλετε προτεραιότητες στον εργασιακό σας τομέα.
 
  
Θα έχετε καλή ψυχολογία και αν έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σας, θα επιχειρήσετε με ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να μην προωθήσετε τώρα κάποιες αλλαγές, αποφεύγοντας τα λάθη που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Κάποιες εντάσεις θα ξεσπάσουν λόγω κάποιων αντιρρήσεων που θα έχουν κάποια άτομα σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια.
 
Μιλήστε με τα άτομα που εμπιστεύεστε και δείξτε δυναμισμό κάνοντας νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν. Θα φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν και θα εκπληρωθούν οι στόχοι σας. Θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με πολύ καλές μακροχρόνιες μελλοντικές αποδοχές. Όσοι έχετε προβλήματα με κάποια άτομα, θα εξομαλυνθούν τα πράγματα με διαπραγματεύσεις που θα είναι προς όφελος σας.
Το έντονο κλίμα εντάσεων και ασυνεννοησίας θα σας δημιουργήσει προβλήματα στον επικοινωνιακό τομέα. Μην αφήσετε καταστάσεις από το παρελθόν να χαλάσουν την διάθεση σας. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε την ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση. Θα αφήσετε οριστικά πίσω το παρελθόν και τις προβληματικές σχέσεις, που σας ταλαιπώρησαν αισθητά. Κάποια άτομα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα σας βοηθήσουν.
Τα νέα ξεκινήματα θα προωθήσουν τα οικονομικά σας και θα έρθουν στο προσκήνιο νέες ευκαιρίες με θετικές μελλοντικές εξελίξεις. Θα κλείσετε συμφωνίες με μελλοντικές και μακροχρόνιες θετικές απολαβές. Αν και θα αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις σας, θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην είστε απόλυτοι και αυστηροί. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα κι αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό σας.



Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν άνοδο. Κάποιες συζητήσεις με ψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αλλαγές και στα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν. Δείξτε δυναμισμό και θα τα καταφέρετε, σκεφτόμενοι ορισμένα πράγματα με σοβαρότητα. Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις. Μιλήστε σε άτομα που εμπιστεύεστε και θα σας ανοίξουν νέοι δρόμοι προς το καλύτερο. Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σας.
Θα αποζημιωθείτε για τους κόπους σας αρκεί να είστε υπομονετικοί και οργανωμένοι. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις που θα προκαλέσετε από μόνοι σας και θα είναι εις βάρος σας. Στο χώρο της εργασίας σας θα εισπράξετε σημαντική ικανοποίηση από τους συνεργάτες σας και τα ψηλά ιστάμενα πρόσωπα με τις ικανότητες που έχετε. Θα πραγματοποιήσετε μια σημαντική αλλαγή στον τομέα της καριέρας σας.
Αποφύγετε τις λογομαχίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσέξτε τις παγίδες που θα σας στήσουν κακόβουλα άτομα. Ένα θέμα προσωπικό ή οικογενειακό θα σας προκαλέσει ένταση. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση δίνοντας σας αισιοδοξία και ανακούφιση. Θα επικρατήσει τώρα η λογική σας, ελέγχοντας καταστάσεις και παρορμήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.
Κάποιες νέες ιδέες σας θα γίνουν η αφορμή να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν ρήξεις, φέρνοντας στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα και αλλαγές. Θα συναντήσετε δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα που θα σας κουράσουν υπερβολικά. Θα αισθανθείτε απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Θα εισπράξετε ανταπόκριση από το πρόσωπο που αγαπάτε και θα απολαύσετε πάθη και μοναδικές ερωτικές στιγμές. Θα έχετε χαρούμενες κοινωνικές συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές. Η διάθεση σας αλλάζει προς το καλύτερο, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας. Πολλές συζητήσεις σε τεταμένο κλίμα θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην ανοίγεστε εύκολα σε κάποια άτομα γιατί θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις με ένταση και διαπληκτισμούς.
Για να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα στον αισθηματικό σας τομέα εξελίσσονται καλά και για αρκετούς από εσάς το μέλλον θα εξελιχτεί θετικά. Θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές οικογενειακής γαλήνης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποια οικονομικά προβλήματα θα ξεκαθαρίσουν με μικρή βελτίωση, αρκεί να εργαστείτε σκληρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...