Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Sex underwater and fire in the sky!! Δεν ειναι τοσο επικυνδινο !!

Τα νερά της πατρίδας σου προσφέρονται. Γκόμενα θεωρούμε ότι έχει ή ότι θα βρεις στις διακοπές σου
. Καιρός λοιπόν να δοκιμάσεις τοsex μέσα στον νερό.


Ξέχνα την ατάκα της μάνας σου “Γιαννάκηηηη όχι στα βαθιά, να σε βλέπω”. Το sex μέσα στο νερό θέλει καθαρά νερά, καθαρό μυαλό και γυμνασμένα πόδια. Όχι, δεν είναι το ίδιο εύκολο με το να κάνεις sex στο κρεβάτι σου, αλλά αν το δοκιμάσεις, είναι σίγουρο ότι θα ψάχνεις κάθε μέρα μια απόμερη παραλία για να ζήσεις τον έρωτά σου.

Το sex στο νερό δεν είναι για όλους. Είναι μόνο για εκείνους που έχουν τη δύναμη να ανταπεξέλθουν αλλά και να βρουν τη σωστή παραλία για να επιδοθούν σε σεξουαλικούς μαραθωνίους. Γιατί μπορεί να σε βολεύει να κάνεις sex στο Μικρό Καβούρι γιατί είναι μπροστά στο σπίτι σου, αλλά στο σώμα σου δεν θα αρέσουν πολύ τα μανιτάρια που θα φυτρώσουν πάνω του, σε περίπτωση που είναι μολυσμένη η ακτή.

Όχι, δεν θα κολλήσετε μεταξύ σας

Πριν αρχίσουμε να περιγράφουμε τη διαδικασία, οφείλουμε να καταρρίψουμε αυτόν τον αιώνιο μύθο που υπάρχει για το sex στο νερό. Όχι ρε φίλε, δεν θα κολλήσετε μεταξύ σας αν κάνετε sex στο νερό. Μην το φοβάσαι. Υπάρχουν δεκάδες φίλοι σου που έχουν ακούσει τέτοια περιστατικά αλλά κανείς δεν το έχει πάθει. Κι αυτό γιατί η πιθανότητα του να κολλήσετε μέσα στη θάλασσα είναι η ίδια με το να κολλήσετε στη στεριά.

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται coitus captivus και μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, αν και εφόσον η γυναίκα τρομάξει από κάτι. Αν η γυναίκα βρεθεί σε πανικό από κάποιο άσχετο με τη σεξουαλική πράξη συμβάν, το αιδοίο κάνει έναν ιδιόμορφο σπασμό με αποτέλεσμα να “κλείσει” και να εγκλωβίσει μέσα το ανδρικό μόριο.

Γι' αυτό και οι περισσότεροι λένε για το sex μέσα στη θάλασσα γιατί είναι πολλά εκείνα (ειδικά το βράδυ) που μπορεί να φοβήσουν μια κοπέλα, από ένα ψάρι που παίζει στα πόδια της μέχρι τα σκοτεινά νερά από κάτω της. Γι' αυτό φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα δεν φοβάται το εγχείρημά σας αυτό.

Μια επίπονη διαδικασία

Μην νομίζεις πάντως ότι θα είναι μια ξεκούραστη σεξουαλική πράξη όπως όταν κάθεσαι αραχτός στο κρεβάτι σου και αφήνεις την κοπέλα να κάνεις όλη τη δουλειά. Στο sex μέσα στο νερό, εσύ είσαι ο κινητήριος μοχλός της όλης κατάστασης. Οπότε φρόντισε πριν το επιχειρήσεις να είσαι σίγουρος για τη δυνατότητά σου να κολυμπάς όσο θα βρίσκεστε σε σεξουαλική έξαψη. Γιατί μπορεί να έχεις βρει το κατάλληλο σημείο στην παραλία για να είστε μέσα στο νερό και να πατώνεις, αλλά πίστεψέ με, εκείνη την ώρα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς πιο πέρα.

Ιδιαίτερη ποικιλία σε στάσεις δεν υπάρχει καθώς τα πόδια σου θα είναι απαραίτητα οι πυλώνες της όλης διαδικασίας. Είτε αυτή στέκεται με το στήθος της προς τα εσένα είτε ανάποδα, τα πόδια σου είναι εκείνα που θα πρέπει να στηρίξουν την όλη πράξη, σαν να κάνατε όρθιοι sex. Να έχεις υπόψιν σου ότι το sex στο νερό διαρκεί συνήθως περισσότερο από μια σεξουαλική πράξη στη στεριά μιας και η αμηχανία που επικρατεί αλλά και η δυσκολία στις κινήσεις, διευρύνει φυσικά τον χρόνο μέχρι τον επιθυμητό οργασμό.

Η φύση στις υπηρεσίες σου

Τα κύματα δεν θα είναι σύμμαχός σου σε αυτή τη διαδικασία μιας και θα σπρώχνουν συνέχεια τα πόδια σου να φύγουν από τη σταθερή τους θέση. Όλοι όμως οι υπόλοιποι νόμοι της φύσης λειτουργούν για λογαριασμό σου. Ξεκινώντας από την Άνωση. Την αρχή του Αρχιμήδη που διατυπώθηκε από τον αρχαίο Έλληνα μαθηματικό και αναφέρει ότι κάθε σώμα που είναι πλήρως βυθισμένο σε ένα ρευστό δέχεται δύναμη άνωσης, ίση με το βάρος του ρευστού που εκτοπίζει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο κι αν πας εσύ να βουλιάξεις μέσα στο πάθος, υπάρχει μια extra δύναμη πέρα από τα πόδια σου που διευκολύνει τη διαδικασία και σπρώχνει τα σώματά σας προς τα πάνω.

Ένα άλλο μεγάλο μπόνους της φύσης είναι η ιδιότητα του θαλασσινού νερού να μεγενθύνει τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο νερό, αρκεί ο παρατηρητής να στέκεται έξω από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι το μόριό σου θα φαίνεται τουλάχιστον 30% μεγαλύτερο όταν η κοπέλα θα το κοιτάζει από έξω από το νερό. Το αν τώρα θα απογοητευτεί όταν σε δει γυμνό και στη στεριά, αυτό είναι ένα δικό της πρόβλημα.

Το να κάνεις εντελώς υποβρύχιο sex με αναπνευστήρες και μάσκες οξυγόνου, όπως τα ζευγάρια στο παρακάτω βίντεο, δεν στο συστήνουμε ιδιαιτέρως. Μείνε στα ρηχά παιδάκι μου..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...