Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Κaley Cuoco, η βασίλισσα κάθε νερντ του πλανήτη

Κaley Cuoco, η βασίλισσα κάθε νερντ του πλανήτη  Είναι φυσική ξανθιά. Με χαβαλέ. Και φυσικόστήθος χωριατοπούλας. Ένας συνδυασμός που στάθηκε αρκετός για να γίνει η συμπρωταγωνίστρια του Big Bang Theory
αφίσα στο δωμάτιο κάθε νερντ που έχει πιάσει πληκτρολόγιο στα χέρια του. Έχει όμως ότι χρειάζεται για να γίνει μια νέα Drew Barrymore; 




Το κατάλαβες έτσι; Η σύγκριση με την Drew δεν έγινε έτσι στα κουτουρού. Έχουν πολλά κοινά στοιχεία οι δυο τους. Όχι, η Kaley δεν ξεκίνησε τις παρτούζες και τα ναρκωτικά στα 10 της, ούτε έχει συγκεντρώσει περιουσία $300.000.000. Αλλά και εκείνη μπήκε στο κουρμπέτι πριν καλά καλά βγάλει τις πάνες της, 6 μόλις ετών, ως μοντέλο (σ.σ. έχει κάνει 6 διαφημίσεις για Barbie) και ηθοποιός. Με άλλα λόγια αντάλλαξε την παιδική της ηλικία (σ.σ. δεν πήγε ποτέ σχολείο, είχε πάντα prive δάσκαλο στο set) για ένα μάτσο τηλε-ταινίες και ημι-επιτυχημένα sitcom όπως το Ladies Men, το 8 Simple Rules και το Charmed. Παραδόξως, κατάφερε να μην μπλέξει πουθενά, να μην δημιουργήσει κανένα σκάνδαλο γύρω από το ονομά της και να μπει στην εφηβεία (εκεί που το στήθος της και το ταλέντο της άνθησαν) κανονικός άνθρωπος.

Και μετά ήρθε στην ζωή της το Big Bang Theory. Το οποίο ξεκίνησε δειλά, στην λογική σήμερα κόβεται, αύριο κόβεται και μετά από τις πρώτες σεζόν γνώρισε την mainstream αποθέωση. Η ίδια, ως η ξανθιά γειτόνισσα των νερντ πρωταγωνιστών, ήταν η πρώτη που απόλαυσε τα πλεονεκτήματα της δημοσιότητας, μπαίνοντας στην λίστα του FHM με τις πιο σέξι γυναίκες (No77 το 2005, No21 το 2008) και του Maxim (No11 το 2011). Ενώ είδε και τον τραπεζικό της λογαριασμό να φουσκώνει, καθώς παίρνει πλέον $200.000 το επεισόδιο.

Δυο είναι τα πράγματα που δεν περιμένεις από αυτή, όταν την βλέπεις για πρώτη φορά. Ότι τα είχε –χωρίς να το πάρουν χαμπάρι τα μίντια- επί δυο χρόνια με τον συμπρωταγωνιστή της Johhny Galecki (τον Leonard) και ότι διαθέτει καντάρια μυαλό. Αρκετό ώστε να κάνει τα πάντα για χάρη των φαν της, όπως π.χ. να δεχτεί να ντυθεί Wonder Woman για ένα επεισόδιο του Big Bang Theory, γνωρίζοντας ακριβώς τα κύματα έκστασης που θα προκαλέσει.

Κατά τα άλλα είναι γέννημα θρέμμα Καλιφορνέζα και διατηρεί το σώμα playmate που διαθέτει κάνοντας ιππασία και kickboxing, ενώ έχει κόλημμα με το bowling, τα ντραμς, το quitar hero και –πάνω από όλα- το πινγκ πονγκ. Το 2ο μισό του 2011 είναι ιδιαίτερα καλό για εκείνη, καθώς κάνει το πέρασμα με το κινηματογράφο με το The Last Ride, ενώ αποδυκνύει ότι είναι ένα σέξι, αστείο κορίτσι (όπως η Cameron Diaz στα ξεκινηματά της), παρουσιάζοντας τα Teen Choice Awards.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...