Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΖΩΔΙΑ, 26 Αυγούστου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Προσπαθήστε σήμερα να χαλαρώσετε λιγάκι γιατί
οτιδήποτε καινούργιο ξεκινήσετε, έχει προοπτικές να σταθεροποιηθεί. Είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, επάνω σε σταθερές βάσεις. Όλες οι προσπάθειες σας τώρα θα ανταμειφθούν και θα ανεβάσουν κατά πολύ τα έσοδα σας. Φροντίστε να αποταμιεύσετε χρήματα για να καλύψετε όλα σας τα έξοδα. Ρισκάρετε με λογική και με μέτρο και να είστε σίγουροι πως θα ανταμειφθείτε.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας θα αλλάξουν, και δεν θα είστε και τόσο καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Πολλά τώρα θα σας φέρουν μια κόπωση και μια εξάντληση, ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με κάτι ιδιαίτερα κουραστικό. Αυξήστε τις ώρες του ύπνου σας, ξεκλέβοντας κάποιες ώρες ακόμα και το μεσημέρι, για να αισθανθείτε και πάλι δυνατοί. Φροντίστε λίγο περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, που την έχετε λίγο παραμελημένη τελευταία.


Θα ξανασκεφτείτε να ξαναγυρίσετε πίσω σε μια σχέση που νομίζατε πως είχε τελειώσει. Θα καταπιέζεστε από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες θα νιώθετε ότι σας πνίγουν. Θα ρίξετε μια ματιά μέσα σας και θα δείτε τι συναισθήματα υπάρχουν ακόμα για κάποια άτομα. Διορθώστε τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν. Κάποια άτομα θα σας δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις και θα σας βοηθήσουν να μην κάνετε λάθη.


Θα σκεφτείτε τρόπους για να παρακάμψετε όλα τα εμπόδια που καθυστερούν την επαγγελματική σας επιτυχία. Χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να επισημάνετε όλα τα λάθη και να τα διορθώσετε. Κάποια μπερδέματα θα σας οδηγήσουν σε εξιδανικεύσεις με λάθος ανθρώπους και κατ’ επέκταση σε απογοητεύσεις. Μην ξεκινήσετε τίποτα καινούργιο, γιατί οι δυσκολίες δεν θα σας αφήσουν να ορθοποδήσετε.


Μη φορτώνετε αλλού τις ευθύνες και προσπαθήστε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στον οικογενειακό σας χώρο κάνοντας κάποιες θετικές αλλαγές και ερχόμενοι πιο κοντά με την οικογένεια σας και νιώθοντας από κοινού την οικογενειακή θαλπωρή. Θα είστε γεμάτοι δύναμη, τόλμη και δημιουργικότητα. Τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό που μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας.


Κάποια αναπάντεχα γεγονότα θα σας ταλαιπωρήσουν και τα περισσότερα σχέδια σας θα αναβληθούν πράγμα το οποίο θα σας εμποδίσει να προχωρήσετε μπροστά. Διορθώστε κάποια λάθη σας και προχωρήστε σε δουλειές τις οποίες έχετε ήδη ξεκινήσει. Θα μπορέσετε σιγά-σιγά να βάλετε σε εφαρμογή όλα σας τα νέα σχέδια. Θα είστε νευρικοί και εριστικοί με τους άλλους κι αυτό θα σας κάνει να συγκρουστείτε με κάποια άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας.





Πολλά πράγματα στην δουλειά σας δεν θα είστε ακόμα σε θέση να τα μάθετε. Διαφυλάξτε κάθε καινούργια σας ιδέα γιατί αν την κοινοποιήσετε, θα μειωθεί η επιτυχία στην υλοποίηση της. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα δεχτείτε πολλές προτάσεις για διασκέδαση. Ο σύντροφος σας θα νιώθει λίγο παραγκωνισμένος. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα υποστούν αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές.


Θα έχετε την στήριξη σημαντικών προσώπων που θα επενδύσουν στα σχέδια σας και θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Κάποιες συνεργασίες σας μπορούν να σας δώσουν αυτά που θέλετε, αρκεί να μπορέσετε να επικοινωνήσετε σωστά. Χαρείτε και ξεχάστε τις δύσκολες στιγμές, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα σας αλλά χωρίς να κάνετε υπερβολές. Βάλτε από την αρχή νέους στόχους καθώς φαίνεται πως τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμένατε.


Βρείτε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή, και αυτό θα έχει σίγουρα κάποια επίπτωση στην ζωή σας. Μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν σε θέματα οικονομικά αφού θα αυξήσετε τα έσοδα σας. Μην καταβάλλεστε ψυχολογικά από το υπερβολικό σας άγχος και την ανησυχία. Κάποιοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν.


Θα πρέπει να κάνετε μια αλλαγή στα σχέδια σας και να αλλάξετε κατεύθυνση. Πολλά πράγματα θα συμβάλουν στο να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην έχετε και τόσο καλή διάθεση. Είναι πολύ πιθανό να ξαναγυρίσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σας ταλαιπωρήσει και πάλι. Σχεδιάστε με κάθε λεπτομέρεια την κάθε σας κίνηση και κάντε προσπάθειες, αλλιώς αν δεν οργανωθείτε καλά, δεν θα έχετε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.


Προσέξτε την εξαπάτηση από τους άλλους ή την εξιδανίκευση προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν θα σας είναι εύκολο να δείτε τι πραγματικά γίνεται στις σχέσεις σας γιατί θα πιστεύετε αυτό που θέλετε. Τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα θέλετε και θα κουραστείτε λόγω κάποιων εντάσεων. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Προσέξτε πολύ τις νέες συνεργασίες που μπορεί να σας βλάψουν μακροπρόθεσμα.


Τώρα κανείς δεν θα μπορεί να σας αλλάξει την γνώμη. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή γιατί θα υπάρξουν πολλά έξοδα και απώλειες. Θα πρέπει να είστε συντηρητικοί σε κάθε σας κίνηση, και να αποφύγετε οποιαδήποτε νέα επένδυση. Προσπαθήστε να μην μπερδεύετε περισσότερο τα πράγματα στην ζωή σας και ξεκαθαρίστε το θολό τοπίο που επικρατεί στον τομέα των σχέσεων σας. Θα νοιώσετε ανταπόκριση στα αισθήματα σας από το πρόσωπο που αγαπάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...