Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Βρές τη στη Στάση


Βάλε τη σωστή τεχνική κι εκείνη θα σε ακολουθήσει στην απόλαυση.
Ο Κουταλιανός
Η Τεχνική: Είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση. Εκείνη λυγίζει τα πόδια της όσο χρειάζεται για να σου ανοίξει την είσοδο και αφήνει το παιχνίδι πάνω σου.
Θυμήσου ότι, αλλάζοντας την κλίση του κορμού σου, ελέγχεις τη γωνία εισόδου, καθώς και τη δύναμη της ώθησης.
Τα Πλεονεκτήματα: Από αυτήν τη θέση έχεις εύκολη πρόσβαση στο πίσω μονοπάτι της απόλαυσης. Επιπλέον, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της κίνησης παρατείνεις τη διάρκεια του σεξ.
Bonus Time: Είναι το καλύτερό της όταν εσύ θες, αλλά εκείνη νυστάζει. Να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σου αντισταθεί.
Κάτι Κουρασμένοι Ιεραπόστολοι
Η τεχνική: Εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και τα χέρια της ελεύθερα. Εσύ κάθεσαι ανάμεσά τους κι έχεις τα δικά σου πόδια ανοιχτά να ακουμπούν στα χέρια της. Δεν χρειάζεται να κινείσαι διαρκώς μέσα-έξω. Μπορείς απλώς να μείνεις μέσα της και να κάνεις κυκλικές κινήσεις.
Τα Πλεονεκτήματα: Αναλαμβάνεις την ευθύνη και τον έλεγχο για το βάθος της διείσδυσης.
Bonus Time: Ανήκεις στους φαν της κλασικής ιεραποστολικής στάσης, αλλά έχουν πιαστεί τα χέρια σου από τα πουσάπς. Δοκίμασε την παραπάνω ξεκούραστη εκδοχή.
Πιάσε τη Θέση
Η τεχνική: Εσύ κάθεσαι στην άκρη του κρεβατιού κι εκείνη μαθαίνει τι πάει να πει «βαθύ κάθισμα». Αρχικά, φέρνεις τα πόδια της πάνω στο κρεβάτι και μετά την πιάνεις από τους ώμους και κατευθύνεις τα χέρια της στο πάτωμα.
Τα Πλεονεκτήματα: Εκτός του ρυθμoύ, θα καθορίζεις και τη δύναμη των ωθήσεων.
Bonus Time: Μόλις νιώσεις ότι κουράζονται τα χέρια της, στήριξέ την εσύ από τις μασχάλες και παίξε με το στήθος της. 
Βίδωσέ το Ανάποδα
Η τεχνική: Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα, ενώ εκείνη κάνει την καουμπόισσα. Μόνο που έχει μπερδέψει το πίσω με το μπρος και βλέπει τα πόδια σου αντί για το κεφάλι.
Τα Πλεονεκτήματα: Μπορείς να σκεφτείς ότι είναι η Mόνικα Μπελούτσι. Δεν πρόκειται να καταλάβει ότι αφαιρέθηκες, γιατί πολύ απλά δεν σε βλέπει.
Bonus Time: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, άλλαζε τη γωνία διείσδυσης λυγίζοντας τον κορμό της, άλλοτε προς τα πόδια σου και άλλοτε προς τη μεριά του στήθους σου.
Μεγάλωσέ τη στα Γόνατα
Η τεχνική: Εσύ γονατίζεις με τα πόδια σου ανοιχτά και τα δάχτυλά τους να σπρώχνουν το πάτωμα. Εκείνη περνά τα πόδια της έξω από τα δικά σου και κάθεται στην αγκαλιά σου. Το πρόσωπό της είναι στραμμένο προς το μέρος σου.
Τα Πλεονεκτήματα: Ερεθίζεσαι από τις εκφράσεις της, που σίγουρα είναι πολύ έντονες και με την υφή του στήθους της.
Bonus Time: Αν είσαι δυνατός παίκτης, σήκωσέ την και συνέχισε σε όρθια στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...