Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ. 3 ΒΙΝΤΕΟ





ΒΙΝΤΕΟ: Η επιστροφή του Άδωνι στο στούντιο Για ...χάρη του Πάνου Καμμένου, ο Άδωνις Γεωργιάδης  έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας στον Γιώργο Παπαδάκη. Όταν όμως, ο τελευταίος τον αποκάλεσε μπουμπούκο, ο βουλευτής σηκώθηκε και αποχώρησε φωνάζοντας: "Τι λε ρε, είσαι με καλά σου, άντε ρε...". Ο καβγάς έγινε διότι ο κ. Γεωργιάδης ήθελε να απευθύνει ερωτήσεις στον Πάνο Καμμένο, που θα έβγαινε live στην εκπομπή από άλλο στούντιο, ο κ. Παπαδάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα το επιτρέψει, ο βουλευτής επέμενε λέγοντας στον δημοσιογράφο ότι "όποτε βγάζετε τον Καμμένο, τον χαϊδεύετε" και ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: "Καλώς τον μπουμπούκο...". Αυτό ήταν. Δείτε τον καβγά και την κατάληξη:..

Ο καβγάς είχε ξεκινήσει ως εξής:
Δεν έφυγε ποτέ. Στα παρασκήνια ήταν. Κι όταν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, οι συγγνώμες και τα mea culpa, επέστρεψε στο στούντιο. Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για το "μπουμπούκος", ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ένα "mea culpa" για το ότι ο κ. Παπαδάκης εξέλαβε τις αιχμές του ως "κατεθυνόμενες ερωτήσεις προς τον κ. Καμμένο" και το θέμα λύθηκε. Εφ όσον  βέβαια, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: "Εμένα το μπουμπούκος δεν με ενοχλεί. Είμαι χοντρόπετσος. Το είπε δημόσια η Ευγενία σε μια στιγμή τηλεοπτικής ανωριμότητας και δεν θέλω να στενοχωριέται . Δείτε την "επιστροφή"  και τον διάλογο: 
http://www.skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...