Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η γυναίκα και η ερωμένη πολιτικού έγιναν «κολλητές»



Στάχτη στα μάτια της κυπριακής γνώμης προσπάθησαν να ρίξουν ο πολιτικός κόμματος και η νεαρή παρουσιάστρια που είχαν ερωτική εξωσυζυγική σχέση.

Η νεαρή παρουσιάστρια κυπριακού καναλιού είχε ερωτικό δεσμό με τον παντρεμένο πολιτικό, με αποτέλεσμα το σκάνδαλο να αποκαλυφθεί από άτομα από το επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον τους.

Για προφανείς λόγους η γυναίκα του πολιτικού, ο οποίος έχει έχει πολύ ψηλή κοινωνική και οικονομική δύναμη, έριξε κάτω από το χαλί το σκάνδαλο που ταρακούνησε την Κύπρο και "έστησαν" μία ωραία παράσταση - με συγκεκριμένα ΜΜΕ - μπροστά από τις κάμερες και τους φωτογράφους σε πρόσφατη συνάντηση με την ερωμένη.

Αλλά, τα προσποιούμενα χαμόγελα μπροστά στο φωτογραφικό και τηλεοπτικό φακό δεν φαίνεται να έπεισαν και πολύ την κοινή γνώμη στην "τυχαία" συνάντηση τους.

Εξαλλου, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, η απατημένη σύζυγος επισκέφθηκε την παρουσιάστρια για να ζητήσει εξηγήσεις κάνοντας τα γυαλιά καρφιά. Μετά από την επίσκεψη η παρουσιάστρια απουσιάσε από την εργασία της για κάποιο χρονικό διάστημα για να μην δοθεί μεγάλη διάσταση στο θέμα.

Ωστόσο, το σκάνδαλο ήταν πολύ μεγάλο για να μείνει κρυφό, με αποτέλεσμα ο πολιτικός να προσπαθεί να σώσει την πολιτική καριέρα του, η σύζυγος  το ψηλό κοινωνικό-οικονομικό γάμο-status της και η παρουσιάστρια την δουλειά της.

Αλλά η προσπάθεια τους να δώσουν "απαντήσεις" με την κακοστημένη "παράσταση" έκαναν τον κόσμο να ρίξει ένα αληθινό χαμόγελο και να πει: «Από σιει μούγια, μουγιάζεται»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...