Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ



ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωινό της Παρασκευής (17/02) η Λέσχη Φίλων, ενημερώνει τον κόσμο του Απόλλωνα και όχι μόνο, ότι διοργανώνει  Ημερίδα Αλληλεγγύης με σκοπό να βοηθήσουν το δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Φίλες και Φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Απόλλωνα Λεμεσού μέσα στα πλαίσια των  ανθρωπιστικών δραστηριοτήτων και κοινωφελών του πράξεων, αποφάσισε σε
συνεννόηση και συνεργασία με το Σωματείο μας, όπως διοργανώσει Ημερίδα Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 24-02-2012, με σκοπό να βοηθήσουμε το δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, καλούμε όλα τα μέλη της Λέσχης Φίλων, όλα τα οργανωμένα σύνολα του Απόλλωνα και ευρύτερα όλο τον κόσμο, όπως συγκεντρώσουν κυρίως στερεά τρόφιμα και ξηρά τροφή  σε πακέτα και να τα παραδίδουν στο Σωματείο Απόλλων Λεμεσού, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 20-02-2012 μέχρι και την Παρασκευή 24-02-2012, όπου και θα κορυφωθεί το γεγονός σε μια λιτή εκδήλωση παράδοσης των πακέτων, με προορισμό την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Για σκοπούς εξυπηρέτησης του κοινού, καθημερινά από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή και ώρες 08.00-13.00 το μεσημέρι και 15.00-20.00 το βράδυ, θα μπορείτε να παραδίδετε τα πακέτα σας στο ισόγειο του Σωματείου, στην Κυρία Πωλίνα Αριστοκλέους, Κυρία Κούλλα Σταυρινίδου, καθώς επίσης και σε μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων.

Καταληκτικά, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμα αυτό, για να βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας τους αδελφούς μας στην μητέρα πατρίδα Ελλάδα, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά το τελευταίο διάστημα και έχουν ανάγκη και της δικής μας βοήθειας και συμπαράστασης.

Με τιμή,
Δ.Σ. Λέσχης Φίλων Απόλλωνα Λεμεσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...