Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 2/12 τα Ζώδια!

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Υδροχόο θέτει θέματα γύρω από φιλικούς δεσμούς και συλλογικές
προσπάθειες αλλά από το απόγευμα και μετά που εισέρχεται στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων, οι προτεραιότητες αλλάζουν και η διάθεση προσφοράς βαίνει αυξανόμενη. Η σύνοδος Σελήνης Ποσειδώνα έρχεται να καταφέρει ένα χτύπημα στην κυνικότητα και στο ρεαλισμό της καθημερινότητας. Η μέρα θα βγάλει κάποια όμορφα στοιχεία ρομαντισμού πασπαλισμένα με μικρά ίσως όμως όχι αθώα ψεματάκια. Καλή μέρα για αγορά ειδών καλλωπισμού αρκεί βεβαίως να γίνουν με σύνεση γνωρίζοντας επακριβώς τι θέλετε να αγοράσετε.



Κριός 
Κάποια ζητήματα κάνουν την εμφάνιση τους, δημιουργώντας σας πρόσκαιρα αμηχανία. Στα επαγγελματικά καταφέρνετε να λειτουργήσετε άνετα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες εργασίας. Οικονομικά, χρειάζεται να λειτουργήσετε με βάση τον προϋπολογισμό σας, αποτρέποντας τον εαυτό σας από πιθανές παρεκκλίσεις. Αισθηματικά, αγγίζετε την ευτυχία μέσα από όμορφα γεγονότα. Οι γεννημένοι το 1981 δημιουργείτε μια φιλία με καλές προοπτικές.


Ταύρος
Η προώθηση κάποιων ζητημάτων που σχετίζονται με τα επαγγελματικά αποτελούν για εσάς το σκοπό της ημέρας. Από την άλλη, η ανάγκη να βγείτε έξω και να κάνετε πράγματα τα οποία θα τονώσουν λίγο τη ψυχική σας διάθεση όπως ψώνια, ίσως οδηγήσει σε συναντήσεις και τετ α τετ με άτομα που λαχταρούσατε να δείτε εδώ και καιρό. Αισθηματικά, παρελθοντικές μνήμες ξυπνούν.


Δίδυμοι
Το πρωί ξεκινάει ιδανικά μιας και θα καταφέρετε να πετύχετε να τελειώσετε κάποιες εργασίες σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα. Επαγγελματικά, ίσως νιώσετε πως μπορείτε πλέον να είσαστε πιο εφησυχασμένοι κι αυτό σας δίνει έναν άλλο αέρα. Αισθηματικά, διαφυλάξτε τη σχέση σας ως κόρη οφθαλμού από τα σχόλια τρίτων. Ζητήματα που σχετίζονται με συναντήσεις και ραντεβού καλό θα είναι τα επανελέγξετε


Καρκίνος 
Σήμερα μπορείτε να ζήσετε μια μέρα ονειρική, αρκεί βέβαια να έχετε τακτοποιήσει τις δουλειές σας όπως πρέπει. Επαγγελματικά, νιώθετε πως είσαστε πιο αποδεκτοί και κυρίως δεν αγχώνεστε σε ζητήματα αποδόσεων. Αισθηματικά, νιώθετε πως αυτά που έχετε μέσα σας είναι κάπως στριμωγμένα όμως το απόγευμα με τη Σελήνη στους Ιχθείς όλα αυτά θα αλλάξουν μονομιάς. Οι γεννημένοι του 1971 μην προσπαθείτε να διακριθείτε σε αντικείμενα που δεν κατέχετε.


Λέων 
Δημιουργικά ζητήματα και κάποιες προτάσεις έρχονται να σας ανοίξουν την όρεξη και να σηκώσετε τα μανίκια έτοιμοι για εργασία. Ωστόσο, οι υποσχέσεις κάποιων που μέχρι στιγμής τις θεωρούσατε απατηλές αρχίζουν να δείχνουν τα πρώτα δείγματα γραφής. Αισθηματικά, νιώθετε πως πρέπει να ζήσετε λίγο περισσότερο τα ζητήματα σχέσης και να αντικαταστήσετε την έλλειψη της φυσικής σας παρουσίας με κάποια δώρα. Για τους γεννημένους του 1961 φτάνει η ώρα της δικαίωσης.


Παρθένος
Οι σταδιακές μεταβολές που συμβαίνουν στα οικονομικά δεν δείχνουν να σας ακουμπάνε μιας και είσαστε προετοιμασμένοι για αυτές εδώ και καιρό. Επαγγελματικά, ξεκινάτε μια δυνατή επιστροφή, πράγμα που θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, κάτι που θα βοηθήσει τη σχέση να πάρει τα πάνω της. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως νιώσετε πως κάπου υπερβάλλετε.


Ζυγός 
Δίνοντας στους άλλους την ευκαιρία να αναπτυχθούν, παρέχετε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να μεγαλουργήσετε. Η συνεργασία και η ενότητα στο χώρο εργασίας θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω τα επαγγελματικά σας προφέροντάς σας έναν αέρα υπεροχής. Αισθηματικά, η πίστη στη σχέση βοηθά, έτσι ώστε να περνάτε καλά και κυρίως απροβλημάτιστα. Κάποιες αγορές που σχετίζονται με προϊόντα τεχνολογίας καλό είναι να μετατεθούν για αργότερα. Οι γεννημένοι του 1981 αρπάζετε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά.


Σκορπιός 
Ο δρόμος για την επιτυχία συνήθως είναι ένα δύσβατο μονοπάτι αλλά για εσάς είναι μια ατελείωτη ευθεία. Η γνώση του παρελθόντος και η διαισθητική ικανότητα σας καθιστούν μέσα στο χώρο της εργασίας ένα αναντικατάστατο γρανάζι στη μηχανή παραγωγής. Ζητήματα αισθηματικής αποδοχής θα τεθούν στο τραπέζι όπου, εμμέσως πλην σαφώς, θα σας αναγκάσουν να διαλέξετε. Οι γεννημένοι του 1985 νιώθετε πως συμβαίνουν μέσα σας σταδιακές αλλαγές.


Τοξότης 
Σήμερα μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί βέβαια ο ενθουσιασμός σας να μην σας πάει πιο πέρα από ότι πρέπει. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να κάνετε διαχείριση δυνάμεων, προκειμένου να αντεπεξέλθετε σε ένα ενδεχόμενο υπερωριών που μπορεί να προκύψει. Αισθηματικά, χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές, προκειμένου να καταφέρει και η σχέση σας να αποδώσει καλύτερα. Μέσα από την αγάπη βρίσκετε το συστατικό που σας λείπει για να κυνηγήσετε την επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1990 προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς.


Αιγόκερως 
Κάποια ζητήματα απαιτούν λύση κυρίως όμως χρειάζονται καθαρό μυαλό. Ειδικότερα στα επαγγελματικά, θα νιώσετε κάποιες πιέσεις οι οποίες πολλές φορές είναι άνευ λόγου και αιτίας. Οικονομικά, μια καλύτερη διαχείριση μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Αισθηματικά, κάνετε κάποια μεγάλη έκπληξη δίνοντας στη σχέση σας χαρά και αφήνοντας άναυδους το υπόλοιπο κοινό. Οι γεννημένοι του 1966 μέσα από φιλικό πρόσωπο θα βρείτε μια βοήθεια.


Υδροχόος 
Κατά τη διάρκεια του πρωινού η σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τον πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο εμπλουτισμένο με λόγια που θα ήθελαν να ακούσουν οι άλλοι. Εργασιακά, ο υπερσυγκεντρωτισμός τείνει να σας γονατίσει και χρειάζεται από μεριά σας να κάνετε καλύτερη κατανομή χρόνου αλλά και ευθυνών. Μέσα από τα αισθηματικά σας κάποιοι έχουν παράπονα από τη συμπεριφορά που επιδεικνύετε. Οι γεννημένοι του 1962 κερδίζετε αυτό που επιθυμείτε με ιδιαίτερο κόπο.


Ιχθύες 
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και θα καταλάβετε πως πολλά πράγματα εξαρτούνται από εσάς μιας και κρατάτε την τύχη στα χέρια σας. Επαγγελματικά, έχετε μια πειραχτική διάθεση και αυτό βοηθά να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα. Οικονομικά, η νότα αισιοδοξίας που επικρατεί στη ζωή σας θα σας βοηθήσει σημαντικά να βγείτε από το όποιο αδιέξοδο. Οι γεννημένοι του 1965 θα καθυστερήσετε σε κάποιες υποχρεώσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...