Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Απόκτησε σαρκώδη χείλη με μικρά τρικ στο μακιγιάζ

 Πώς θα πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα




Απόκτησε σαρκώδη χείλη με μικρά τρικ στο μακιγιάζΤο πιο σέξι σημείο του προσώπου σου είναι χωρίς καμία αμφιβολία τα χειλάκια σου. Το ζητούμενο όμως όταν μιλάμε για χείλη είναι πάντα, τα σαρκώδη ζουμερά χειλάκια που θα συγκλονίσουν.

Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να δώσεις έξτρα όγκο στα χειλάκια και σου και θα δείχνουν πιο σέξι από ποτέ με τη βοήθεια του λιπ-γκλος, του κραγιόν,του λιπ μπάλμ και του μολυβιού των χειλιών σου που τα έχεις ήδη στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου και δεν θα χρειαστεί να χαλάσεις ούτε ευρώ.

Τα βασικά: όπως χρησιμοποιείς το μέικ-απ σου για να κρύψεις τις ατέλειες, το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα χείλη σου. Με τη βοήθεια του μεικ-απ σου «οριοθέτησε» τα χειλάκια σου έτσι ώστε το σχήμα τους να είναι ξεκάθαρο και έτοιμο να αναδειχθεί κατάλληλα! Στη συνέχεια άπλωσε στα χειλάκια σου λιπ-μπλαμ για να τα ενυδατώσεις και να τα περιποιηθείς έτσι ώστε να τους δώσεις τις τέλειες βάσεις για να δείξουν πολύ ζουμερά και σέξι!

Το σχήμα: 
θέλεις σέξι ζουμερά χειλάκια αλλά όμως τα δικά σου την θέλουν την ενίσχυση τους για να δείχνουν έτσι; Τότε με όπλο σου το μολύβι των χειλιών σου, δώσε στα χείλη σου το κατάλληλο σχήμα και ζωγράφισε τα χειλάκια σου! Το μολύβι των χειλιών σου δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά στο χρώμα από το λιπ-γκλος σου.

Γενικά οι αποχρώσεις του σοκολατί και γενικά οι πιο καφετιές, γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικές σε συνδυασμό με το μολύβι χειλιών σε ανάλογη απόχρωση για να δώσεις στα χειλάκια σου τον έξτρα όγκο που θέλεις και όλοι να σε κοιτάζουν στα χείλη!

Το μολύβι των χειλιών σε σώζει ακόμη και στην πιο nude εκδοχή του που θέλεις να συνδυάσεις με ανοιχτόχρωμο σχεδόν φυσικό λιπ-γκλος για natural λουκ. Ξεκίνησε να δίνεις σχήμα πρώτα από το άνω χείλος και μην προχωρήσεις στο εσωτερικό των χειλιών, απλά φρόντισε να ακολουθείς τη φυσική γραμμή των χειλιών σου δίνοντας λίγο προς τα έξω.

Όσο για τις άκρες των χειλιών σου, καλά θα κάνεις να τις σχηματίσεις προς τα μέσα για να δώσεις έμφαση στο κέντρο των χειλιών σου που είναι και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάνει τα χειλάκια σου να δείχνουν πιο σέξι και από της Αντζελίνα Τζολί!

Η χαρά του λιπ-γκλος: το λιπ-γκλος είναι ένα εργαλείο μακιγιάζ που όχι μόνο χαρίζει λάμψη στα χειλάκια σου αλλά τα κάνει να δείχνουν και πιο «γεμάτα» αλλά με απόλυτα φυσικό τρόπο αφού «γεμίζει» φυσικά το σχήμα των χειλιών σου κάνοντας ακόμη και τα πιο λεπτά χειλάκια να δείχνουν σαν να έχουν όγκο.

Το λιπ-γκλος δεν χρειάζεται ούτε καθρέφτη για να το απλώσεις, αφού απλά δίνει έμφαση στο φυσικό σχήμα τους όπου και αν βρίσκεσαι αφού σίγουρα μπορείς να το απλώσεις και στα τυφλά, ενώ χαρίζει στα χείλη σου σέξι λάμψη όλη την ημέρα και τα κάνει να δείχνουν πιο «γεμάτα».

Τα υγρά σου τα χειλάκια: το λιπ-γκλος κάνει τα χειλάκια σου να δείχνουν πιο ζουμερά γιατί δείχνουν πιο υγρά. Αντίθετα με ένα απλό ματ χρώμα που δίνει απλά χρώμα στα χείλη σου, το λιπ-γκλος τα «γεμίζει» και τα μεταμορφώνει αφού εκτός από τη λάμψη που τους χαρίζει, τα κάνει να δείχνουν πιο υγρά και σέξι και έτοιμα για φίλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...