Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Παραλύει η χώρα την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου - 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, δε θα πετάξουν αεροπλάνα. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Ξεχωριστή πορεία διοργανώνει το ΠΑΜΕ.


Την ύστατη μάχη ετοιμάζονται να δώσουν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι που αντιδρούν στις μειώσεις μισθών, στην αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, στην εφεδρεία και στη συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου.

 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα συνδικάτα και σωματεία της χώρας. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
 24ωρη απεργία για την Πέμπτη προκήρυξε και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία η οποία θα ξεκινήσει στις 00.01 και θα ολοκληρωθεί στις 24.00 της ίδιας μέρας. Ετσι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.

ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ
 Ούτε τα αεροπλάνα θα πετάξουν καθώς η ΟΣΥΠΑ θα συμμετάσχει με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
 - ΜΕΤΡΟ: Θα λειτουργήσει κανονικά προκειμένουν να διευκολυνθούν οι διαδηλωτές στις μετακινήσεις τους. Ερώτημα παραμένει τι θα πράξει το σωμωτείο των ηλεκτροδηγών.
 - ΗΣΑΠ: Αν και η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί η τάση είναι να λειτουργήσει κανονικά για να εξυπηρετηθούν οι διαδηλωτές στις μετακινήσεις τους.
 - ΕΘΕΛ: Τα μπλε λεωφορεία θα κινηθούν απο τις 9.00 το πρωί εώς τις 9.00 το βράδυ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι διαδηλωτές στις μετακινήσεις τους. (οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη).
 Τα σωματεία σε Τραμ και Προαστιακό δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποφάσεις τους.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ
 Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στην Ομόνοια. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...