Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 22/10 τα Ζώδια!

Οι τελευταίοι μήνες του 2011 θα είναι κρίσιμοι. Κυρίως το φθινόπωρο το αστρολογικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικά εκρηκτικό, λόγω του περάσματος πολλών πλανητών από το ισχυρό ζώδιο του Κριού.

Μέσα από τον κίνδυνο όμως θα αναδειχθεί το δημιουργικό πνεύμα των ανθρώπων και θα ξεπηδήσουν νέες ιδέες και δράσεις ζωτικής σημασίας.



ΚΡΙΟΣ
Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχόμενος να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική. Οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Στα οικονομικά θα υπάρξει αύξηση των εσόδων αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας αποφεύγοντας περιττές σπατάλες. Στην δουλειά σας θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και λύστε με επιτυχία τα προβλήματα που θα προκύψουν για να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε να οριστικοποιήσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια αυτήν την περίοδο. Καθυστερήσεις αλλά και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτό το διάστημα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση. Στα οικονομικά θα υπάρξει αύξηση των εσόδων αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας αποφεύγοντας περιττές σπατάλες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σε σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Καλύτερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφο σας, εκφράζοντας του τις σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχετε. Μπορείτε να βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σας γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείτε. Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα όπου ευνοείστε, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις και προηγούμενα αδιέξοδα. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Προσπαθείστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτιμάτε τα προσόντας τους και τους εμπιστεύεστε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

ΙΧΘΕΙΣ
Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...