Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μελαχρινές που κάνουν φέτος κατάληψη στην TV

Η Νικολέττα Ράλλη Star μεσημεριαντζού, η Λυδία Παπαιωάννου σε επικίνδυνες MTV αποστολές και η Μαίρη Συνατσάκη (μάλλον) στο Master Chef 2
. Ξανθιά τηλε-σταρ, τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβεις ότι δεν περνάει πια η μπογιά σου;


Η ελληνική τηλεόραση θα είναι φέτος χειρότερη από ποτέ. Οι θέσεις είναι λίγες, τα λεφτά ακόμη λιγότερα, οι διαφημίσεις ανύπαρκτες και η τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει από Νοέμβρη και βλέπουμε. Αυτό είναι δεδομένο. 


Όπως δεδομένο είναι ότι τα κανάλια αρχίζουν επιτέλους να την ψάχνουν αλλιώς, να δίνουν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα, που ξεφεύγουν από το <ξανθιά τρέσα, μπουκλωτή βλεφαρίδα και δυο στρώσεις σιλικόνη> πρότυπο που έχει επικρατήσει ως τώρα. Με άλλα λόγια ψάχνουν για μούρες που <τα λένε>. Που βγάζουν την ατάκα από το τσεπάκι και την πετάνε σαν αστεράκι νίντζα στο δόξα πατρί του ανυποψίαστου τηλεθεατή.


Όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση της Λυδίας Παπαιωάννου, που από τις 26/09 και κάθε Δευτέρα στις 10.00 στο MTV, θα παλεύει να πραγματοποιήσει τις επικίνδυνες αποστολές που θα της αναθέτουν οι τηλεθεατές μέσα από το site www.missionlydia.gr. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Το trailer είναι ενδεικτικό της δημιουργικής τρέλας που κουβαλάει πάνω της το Λυδιάκι.



Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι –επειδή την εκτιμάμε- δεν πρόκειται να τονίσουμε ΚΑΙ τα φαντασμαγορικά της φυσικά προσόντα, με σημαιοφόρο ένα στήθος βγαλμένο από σεμινάριο. Το οποίο, δυστυχώς, επιμένει ακόμη να μην έχει εκθέσει σε δημόσιο προσκύνημα/φωτογράφηση.

Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με την Νικολέττα Ράλλη. Το δικό της στήθος (και ήθος) το έχουμε χαρεί σε αρκετά εξώφυλλα μηνιαίων περιοδικών, ένεκα της θητείας της ως εστεμμένο μοντέλο (βλέπε Β Μις Ελλάς 2005). Αυτό που δεν περιμέναμε από εκείνη ήταν τα κωμικο-τηλεοπτικά της ταλέντα. Αυτά που εκδήλωσε στα Σκερτσάκια και τα Σφηνάκια και το Mad.



Αν και η θέση της νέας Λαμπίρης που όλα δείχνουν ότι θα καταλάβει στην μεσημεριανή ζώνη του Star είναι εντελώς διαφορετικό φρούτο. Η ουσία είναι ότι μέχρι τώρα η σχέση μας με την Νικολέττα είναι αμοιβαίας εκτίμησης. Εκείνη δεν ξεχνά το αντρικό της κοινό. Και εμείς την στηρίζουμε σε κάθε της νέο βήμα. Αν αυτό δεν αλλάξει (υπάρχουν περιπτώσεις παρουσιαστριών που παθαίνουν –με την βοήθεια των γραφείων τύπων των καναλιών- κρίσεις σεμνοτυφίας), πάλι δίπλα της θα μας βρει.

Όσον αφορά την Μαίρη Συνατσάκη, αποκάλυψη της περσινής χρονιάς, το θέμα φαίνεται να είναι τι θα αποφασίσει να κάνει. Και όχι αν θα βρει δουλειά, όπως συμβαίνει με 9 στις 10 ξανθιές τηλε-σταρ της περασμένης χρονιάς που είδαν τα συμβολαία τους ακόμη να εκκρεμούν. Όλα δείχνει πως θα μας ανοίγει την όρεξη ως παρουσιάστρια του Master Chef 2. Μακάρι να προχωρήσει όλο το θέμα, καθώς η συγκεκριμένη εκπομπή την έχει ανάγκη την πιπεράτη της ατάκα (τα τατού του Σκαρμούτσου δεν αρκούν).



Και αν χρειάζεσαι και άλλες αποδείξεις για την μελαχρινή στροφή της TV ( ή αλλιώς την αποστροφή της από το ξανθό) δες την περίπτωση της Ελεονόρας Μελέτη. Ως γνήσιο γατόνι που είναι, πήγε και τα έβαψε κόκκινα. Το χρώμα του πολέμου. Με άλλα λόγια, αγαπημένη μας Λάουρα Νάργιες, έχεις μείνει ξανθιά και μόνη. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Τι άλλο μένει; Το Κατερινάκι μας. Ας μας πει κάποιος πού θα είναι φέτος τηλεοπτικά η Στικούδη και τα σορτσάκια της (γιατί είναι έγκλημα να μείνει εκτός), ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε μάτι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...