Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ Βίαζε έξι γυναίκες για δύο χρόνια

Η αστυνομία στην Κίνα συνέλαβε έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος ότι είχε φυλακίσει και βίασε έξι γυναίκες σε ένα υπόγειο για δύο χρόνια. Ο άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε δύο από αυτές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος πυροσβέστης Λι Χάο είχε δύο δωμάτια κάτω από το υπόγειο του σπιτιού του στην πόλη Λουογιάνγκ της επαρχίας Χενάν.

Ο άνδρας απήγαγε έξι γυναίκες, οι οποίες δούλευαν σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Southern Metropolis Daily, ο άνδρας κρατούσε τις γυναίκες σε ένα κελάρι, τις βίαζε και τους έδινε φαγητό κάθε δύο ημέρες, προκειμένου να παραμένουν αδύναμες.

Δεν δίσταζε, μάλιστα, να τις αναγκάζει να συνευρίσκονται ερωτικά με άλλους άνδρες, προκειμένου να συγκεντρώνει τα χρήματα που του έδιναν. Αυτές ήταν και οι μόνες φορές που τους επέτρεπε να βγαίνουν από το υπόγειο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μία 23χρονη κοπέλα, η οποία ήταν φυλακισμένη του άνδρα, κατάφερε να διαφύγει.

Η κοπέλα οδήγησε την αστυνομία στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν άλλες τρεις γυναίκες και τα πτώματα άλλων δύο γυναικών σε τάφο σε μία γωνιά στο κελάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας -που λέγεται ότι είναι παντρεμένος με παιδί- συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...