Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 9 Σεπτεμβρίου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Συζητήστε σήμερα με κάποια άτομα της οικογενείας σας ένα σημαντικό πρόβλημα που έχετε. Μην
διστάσετε να ζητήσετε χρήματα που σας χρωστούν, εφόσον τα χρειάζεστε. Οι ρυθμοί στη δουλειά σας θα είναι έντονοι γι’ αυτό φροντίστε να δουλεύετε χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια σας. Βάλτε στόχους για πράγματα που σας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό. Αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάτε. Η καλύτερη διάθεση σας θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργιες παρέες. Τολμήστε κάποιες νέες κινήσεις που θα σας αποφέρουν χρήματα. Δείξτε υπομονή και ετοιμότητα και θα βγείτε κερδισμένοι. Κάποια οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν, αλλά με την αισιοδοξία σας θα τα βγάλετε πέρα. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες και δεν θα το μετανιώσετε.

Με τόλμη και θάρρος θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια που θα σας βάλουν οι άλλοι. Προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά και θα δείτε πως πολλά πράγματα θα σας πάνε καλύτερα. Αν κατανείμετε σωστά τον χρόνο σας, θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε. Θα είστε τολμηροί και αισιόδοξοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα σας. Θα έχετε τώρα την ικανότητα να πείθετε τους άλλους ότι έχετε δίκιο. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και δείξτε του τα συναισθήματα που τρέφετε γι’ αυτόν.

Όσο κι αν σας εκνευρίζει η κατάσταση στα οικονομικά σας, θα πρέπει να την αλλάξετε. Θα πρέπει να κάνετε εσείς όλη την δουλειά αν θέλετε να έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Θα πρέπει να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Θα αποδείξετε την αξία σας και θα μπορέσετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και θα κατακτήσετε την ευτυχία.

Κάντε μια προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που ξέρετε πως περνούν δύσκολα. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας αν θέλετε να κάνετε κάτι σημαντικό στη ζωή σας. Μην περιμένετε να γίνουν όλα όσα έχετε σχεδιάσει τώρα. Επανεξετάστε τις προτεραιότητες σας και βάλτε σε μια τάξη τα πράγματα, ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας δημιουργούνται. Προσπαθήστε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας.

Κάντε οικονομία και μην σπαταλάτε τα χρήματα σας άσκοπα για να σας μείνει και τίποτα στη άκρη. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και μιλήστε με τους φίλους σας για τα προβλήματα σας. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και προσαρμοστείτε στις καταστάσεις για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που έρχονται. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην ζωή σας.




Θα τολμήσετε πράγματα που μοιάζουν αδύνατα. Όσο πιο δύσκολα φαίνονται κάποια πράγματα, τόσο πιο πολύ θα πεισμώνετε και θα προσπαθείτε. Τίποτε δεν θα σας φαίνεται δύσκολο γιατί έχετε βάλει στόχους για να πετύχετε. Δείξτε ότι νοιάζεστε για τον σύντροφο σας δείχνοντας τα συναισθήματα σας. Θα υπάρξει οικονομική εύνοια μόνο αν χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεων σας.

Βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αφήνοντας πίσω τις υπόλοιπες δουλειές σας γιατί θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους φόβους και τις αμφιβολίες σας. Αν δεν αντέχετε τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων από το οικογενειακό σας περιβάλλον μείνετε μακριά. Θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θα συνειδητοποιήσετε πως οι καταστάσεις στη ζωή σας έχουν αλλάξει. Αντιμετωπίστε με σύνεση τα νέα δεδομένα στην ζωή σας.

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα που είναι επιθετικά μαζί σας. Όσο κι αν σας προκαλέσουν κάποιοι δεν θα πρέπει να εμπλακείτε σε καυγάδες μαζί τους. Προσπαθήστε να βελτιώσετε μόνοι σας και με την σκληρή δουλειά σας τα οικονομικά σας. Θα σας προκύψουν κάποιες οικονομικές προτάσεις αλλά να είστε προσεκτικοί και να μη ρισκάρετε τώρα. Ο δρόμος προς την επίτευξη των στόχων σας θα γίνει πιο εύκολος από τώρα.

Με τα λόγια σας θα εμπνέετε τους γύρω σας αλλά προσέξτε, γιατί η επιτυχία σας μπορεί να προκαλέσει ζήλιες και να κάνετε εχθρούς. Κάποια κοντινά σας πρόσωπα θα σας κατηγορούν για έλλειψη κατανόησης. Λύστε τις διαφορές σας, αρκεί να το επιθυμείτε και να το επιδιώκετε. Θα ήταν συνετό να συμβιβαστείτε, όσο και αν δε σας αρέσει αυτό. Οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σας, θα σας δώσουν ευκαιρίες για δράση και δυναμικές αποφάσεις.

Θα μοιραστείτε τις ανησυχίες και τις ελπίδες σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Οι φίλοι σας θα σας στηρίξουν και θα σας δώσουν σωστές συμβουλές, γι’ αυτό εμπιστευτείτε τους. Θα έρθετε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην οικογένεια σας και οι τόνοι θα ανέβουν.

Θα λάβετε κάποια καλά νέα όσον αφορά κάποιες επενδύσεις σας. Θα υπάρξει απρόσμενη χαρά σε θέματα καριέρας και νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη δουλειά και στα προσωπικά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να μη χάσετε το δίκιο σας. Κάποια γεγονότα θα σας ταράξουν ευχάριστα και θα ανεβάσουν το ηθικό σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...