Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Χριστίνα Μουστάκα: Το πρώην μοντέλο ο Μανώλης και οι χορηγοί


Είναι ένα κορίτσι που συμπαθώ παρά πολύ. Έχει εντυπωσιακές αναλογίες πλούσιο μπούστο, πονηρό γεμματό υποσχέσεις βλέμμα

και απο μικρό παιδί φρόντισε να έχει δίπλα της πάντα τα απαραίτητα. Και να φωτογραφίζεται βεβαίως μόνο με αυτά. Όταν έχεις εμπειρία απο μικρή ούσα μοντέλο και μάλιστα αποτυχημένο επενδύσει στο μυαλό και...μεγαλώνοντας υπερπηδάς πολλά αδιέξοδα και διλλήματα .

 Έτσι και η Χριστίνα. Δεν ήταν λίγες οι φορές φέτος που αναρωτήθηκα. Γιατί δεν έχω δει την εντυπωσιακή παρουσιάστρια των τριών λεπτών-άραγε γιατί δε εμπιστεύονται στο Ράδιο Αρβύλα λίγο ακόμη χρόνο στο κορίτσι τι φοβούνται;- φέτος στο beach bar του Κανάκη με την παρέα του Τάκα τούκα;
  
Η απάντηση φίλοι μου είναι απλή. Το κορίτσι ξέρει ότι το μαγαζί ΔΕΝ είναι του Κανάκη και δεν μπορεί να χάνει χρόνο άσκοπα σε φωτογραφίσεις για να παίξει το παιχνίδι του Αντωνάκη. Ο χρόνος για την Χριστίνα είναι χρήμα. Αυτό βεβαίως το ξέρουν όλοι εκείνοι που τον χειμώνα ΕΠΕΝΔΥΑΝ στη σχέση μαζί της αλλά στο τέλος πήραν τα...limit down τους. Άραγε ο Μανώλης...ο νέος επενδυτής...συναισθημάτων τα γνωρίζει αυτά; Θα μου πείτε τώρα ποιός είναι ο Μανώλης.


 Ο προαναφερθής είναι ο σύντροφος της Χριστίνας με τον οποίο εμφανίστηκε στην Πύλο και πιο συγκεκριμένα στο Costa Navarino. Αυτή είναι ζωή. Όχι beach-oμπαρά και τάκα τούκα. Αυτά φίλοι μου είναι παροχυμένα, φαιδρά, λαϊκά...για το φιλόδοξο κορίτσι που εντυπωσιάζει με τα κάλη της-πλαστικά ή μη δε με απασχολεί- στο ξενοδοχείο των Κωνσταντακόπουλαίων.

 Και η πλάκα είναι πώς η ίδια-λένε κάποιες πηγές- επιδιώκει να περνάει απαρατήρητη και την ίδια στιγμή τα μαγιό της βγάζουν μάτια-μη γράψω και τι άλλο βγαίνει και κάνει κουκου-κάθε φορά που σκάει στην πίσινα του ξενοδοχείου και στην παραλία. Τουλάχιστον τα λοιπά παιδιά της εκπομπής ακολουθούν μια πιό χαλαρή ζωή. Μια ζωή που τους δίνει το δικαίωμα να έχουν άποψη για την κατάσταση της Ελληνικής Κοινωνίας και να την εκφράζουν μέσω του Ant1 και της εκπομπής. Η Χριστίνα με την ζωάρα και όλα αυτά τα χορηγικά πακέτα διακοπών τι έχει να μας πεί; Λέτε γι αυτό να διεκδικεί μόνο τρία λεπτά στην εκπομπή; Ίσως...τι να πώ...Μανώλη...πές αλέυρι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...