Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΖΩΔΙΑ, 9 Αυγούστου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Επικεντρωθείτε σήμερα στην εργασία σας και διαχειριστείτε έξυπνα τις υποθέσεις που θα προκύψουν. Θα πρέπει να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας, επειδή θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να απειλήσουν τα συμφέροντα σας. Προβλήματα με τρίτους θα σας πιέσουν ψυχολογικά.
Φροντίστε να τακτοποιήσετε ο, τι εκκρεμότητες έχετε αφήσει από το παρελθόν και αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα υπάρξουν εμπόδια στην διεκπεραίωση των οικονομικών σας ζητημάτων, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Πολλές γνωριμίες κι αρκετές εκπλήξεις θα έχετε στην αισθηματική σας ζωή. Θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας. Παρά τις εντάσεις που θα υπάρξουν με τον σύντροφο σας, αν η σχέση σας στηρίζεται σε γερές βάσεις δεν θα επηρεαστεί καταλυτικά. Κάποιες συμφωνίες που θα προκύψουν θα πρέπει να τις ελέγξετε πολύ καλά.


Όσοι είστε μόνοι στην αισθηματική σας ζωή, φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς θα βιώσετε συναρπαστικές μεν αλλά αβέβαιες ερωτικές εμπειρίες. Θα έχετε την δυνατότητα για μια βαθιά κι ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο σας που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την σχέση σας. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στη καλυτέρευση της καθημερινότητας σας και του βιοτικού σας επιπέδου. Στα επαγγελματικά σας, όλα αρχίζουν σιγά σιγά να αλλάζουν προς όφελος σας.


Προσέξτε τις εκρήξεις σας και δείξτε υπομονή στις συχνές εναλλαγές διάθεσης του συντρόφου σας. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από την παρορμητικότητα σας. Μελετήστε σε βάθος και σκεφτείτε αν θα λήξετε μια σχέση που ίσως σας οδηγήσει σε ευτυχία στο μέλλον. Οι εσωτερικές διεργασίες που γίνονται μέσα σας, θα σας προσφέρουν ανανέωση και έναν δυναμισμό που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέρθετε στα προβλήματα σας.


Στον οικονομικό σας τομέα προσέξτε μην κάνετε περισσότερα έξοδα από όσα πρέπει και αποφύγετε τις υπερβολές. Μια σχέση από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση της και θα νιώσετε μπερδεμένοι αλλά θα είναι δύσκολο να την κρατήσετε στο μέλλον. Τα έξοδα σας θα είναι αυξημένα. Κάντε κάποιες προσπάθειες για να ξεπεράσετε τα προβλήματα και τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Ορισμένα γεγονότα που θα συμβούν ενδέχεται να επηρεάσουν την ψυχολογία σας γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι.


Αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας ρίξει την ψυχολογία και βρείτε χρόνο για να ξεκουράζεστε. Αναδιοργανώστε τα οικονομικά σας προκειμένου να είστε καλυμμένοι. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας γιατί θα χρειαστούν την υποστήριξη σας. Κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας θα επηρεάσουν σημαντικά την απόδοση σας στην δουλειά. Έντονα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.





Αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν στην αισθηματική σας ζωή και η διάθεση σας θα βελτιωθεί και θα νοιώσετε πιο αισιόδοξοι. Στον επαγγελματικό τομέα θα καταφέρετε να κάνετε χρήση των γνώσεων σας, με θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Οι επιθυμίες και τα συμφέροντα των άλλων δεν θα συμβαδίσουν με τα δικά σας, και στην πορεία μπορεί να συγκρουστούν, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.


Θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή απέναντι σε κάποια άτομα και να μην είστε τόσο απόμακροι. Η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα κάνετε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την ψυχολογία σας προς το καλύτερο. Οι ρυθμοί της ζωής σας θα αλλάξουν. Θα πρέπει να είστε δυνατοί για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Η φαντασία σας θα είναι πολύ έντονη και η άποψη σας για την ζωή όχι και τόσο ξεκάθαρη.


Θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Κάποια άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα είναι θερμοί υποστηρικτές σας, αναγνωρίζοντας τις αξίες σας. Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας ευνοούνται γι’ αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές μαζί του. Θα αισθάνεστε έντονη κόπωση και ένταση. Θα κλείσετε κάποιες παλιές σας υποθέσεις και θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.


Θα προετοιμαστείτε για καθοριστικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας και θα δώσετε όλη σας την ενέργεια. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδράστε από την καθημερινότητα σας. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις από το αντίθετο φύλο με την ευχάριστη και λαμπερή παρουσία σας. Θα χρειαστεί να αποδείξετε τα ταλέντα σας και θα δουλεύετε με προσήλωση στο στόχο σας. Θα έχετε αυτό που επιθυμείτε στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων.


Η ευαισθησία σας θα αυξηθεί και θα έχετε την τάση να πληγώνεστε με μικροπράγματα. Τώρα θα απολαμβάνετε περισσότερο τα πράγματα στην ζωή σας καθώς επίσης και τις ευχάριστες συζητήσεις. Κάποια γεγονότα θα συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας αυτήν την εποχή. Μια πρόταση που θα σας γίνει θα είναι ενδιαφέρουσα. Θα πετύχετε την λύση των συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων σας.


Θα γίνουν διάφορες αλλαγές στην εργασία σας που θα σας κάνουν να σκεφθείτε ακόμη περισσότερο, γι’ αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα υπάρξουν αρκετά θετικές εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα είστε περισσότερο ισχυρογνώμονες και θα αναζητάτε την επιβεβαίωση μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες. Θα προβάλετε τις αρχηγικές σας φιλοδοξίες και θα αποδείξετε την εργασιακή σας ευσυνειδησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...