Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΖΩΔΙΑ, 4 Αυγούστου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Κάποια προβλήματα και δυσκολίες που θα φανούν σήμερα, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε και να τα λύσετε. Αν κάποια κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο σας θα πάρετε παράτολμες αποφάσεις. Τα επαγγελματικά σας θα παίξουν σημαντικό
ρόλο τώρα για σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε σταθερά και θεαματικά βήματα προόδου. Μην χάνετε χρόνο και μην φοβάστε τους κόπους σας διότι θα ανταμειφθούν με το παραπάνω.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Μην αφήσετε κάποια προβλήματα με τα δικά σας άτομα να μεγαλώνουν και θυσιάστε λίγο το εγώ σας όταν πρόκειται για το καλό των δικών σας ανθρώπων. Μην διστάσετε να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική σας κατάσταση θα είναι αρκετά κουραστικές και συνεπάγονται την ανάληψη νέων ευθυνών και αυστηρό προγραμματισμό του χρόνου και των δραστηριοτήτων σας.


Θα ενεργοποιηθεί πολύ το ένστικτο σας και θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία για σας. Αρχίζετε να βρίσκεστε σε μια ευνοϊκή χρονική περίοδο αύξησης των οικονομικών σας και θα αναζητήσετε νέους τρόπους βελτίωσης των εσόδων σας. Κάποια άτομα θα νοιώσουν έκπληξη καθώς θα ανακαλύψουν τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα σας. Θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας εποικοδομητικά.

Οι άλλοι γύρω σας θα καταλάβουν τώρα την ανάγκη σας για κοινωνικότητα και δεν θα προσπαθήσουν να σας καταπιέσουν. Θα πρέπει να προνοήσετε για το μέλλον, καθώς θα αναγκαστείτε να υποστηρίξετε τις επιλογές σας μέσα από δύσκολες καταστάσεις και αντίξοες συνθήκες. Οι αδέσμευτοι, θα αναζητήσετε έναν ερωτικό σύντροφο έχοντας μία ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση αυτή την εποχή. Θα αυξηθούν τα έσοδα σας αλλά και τα έξοδα σας.


Θα υπάρξουν αλλαγές που θα γίνουν μέσα σας και θα σας εκπλήξουν. Η τύχη που θα έχετε στα γεγονότα σας, θα σας δώσει χαρά και ασφάλεια. Επιτέλους θα υπάρξει λύση των προβλημάτων σας, που όμως θα πάρουν μία τελευταία έμφαση τώρα. Προσέξτε την συμπεριφορά σας διότι πιθανόν να έχετε την διάλυση κάποιας συνεργασίας σας. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και γενικά στο οικονομικό σας συμφέρον.


Προσπαθήστε να γίνετε πιο τρυφεροί στους δικούς σας ανθρώπους και μην παρασύρεστε από τα δικά σας προβλήματα. Κάποιος ή κάτι θα σας απασχολήσει έντονα αλλά μέσα από μία πίεση που θα υποστείτε για λίγο, θα βρείτε μία λύση. Θα πρέπει να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε και να συγκεντρώνεστε σ’ αυτές που είναι κατορθωτές και μπορούν να ολοκληρωθούν, αποφεύγοντας τον διασκορπισμό της ενέργειας σας.





Θα συλλάβετε μία ιδέα που θα σας ευνοήσει και που θα μπει σε εφαρμογή. Τα επαγγελματικά σας σχέδια πλησιάζουν στην ευόδωση τους. Το άγχος της καθημερινότητας σας θα καταβάλει τις δυνάμεις σας αλλά θα βγείτε νικητές, ακόμα και μέσα από πιεστικές συνθήκες. Θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εντάσεις και θα αισθανθείτε ότι κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν την ανεξαρτησία σας και να σας αμφισβητήσουν.


Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις στην εργασία σας. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας που θα σας δώσουν ευθύνες αλλά και την ικανοποίηση της προβολής και της αναγνώρισης. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Θα αντιμετωπίσετε τα λάθη των υφισταμένων σας και την αδιαφορία των συνεργατών σας κι αυτό θα σας αγχώσει για λίγο.


Μην διστάσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στην εργασία σας αν νοιώθετε δυνατοί να κοπιάσετε για κάτι που είναι πιο κοντά στα πιστεύω σας. Τα αισθήματα σας θα είναι τώρα εντονότερα και νέες ερωτικές περιπέτειες που θα έχετε θα ζεστάνουν την καρδιά σας με τα έντονα πάθη που θα βιώσετε. Προσπαθήστε να είστε πιο αντικειμενικοί και αποφύγετε να επηρεαστούν οι οικονομικές σας αποφάσεις από κάποια άτομα.


Θα φιλοσοφήσετε τώρα τα πράγματα και θα αντιληφθείτε κάποια περίπλοκα πράγματα. Θα έχετε εξέλιξη στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα απαιτήσετε τον σεβασμό και την αναγνώριση. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και αντιμετωπίστε κάποια θέματα του παρελθόντος με πρόγραμμα και υπομονή. Θα υπάρξουν πιθανότητες για αύξηση του εισοδήματος σας αλλά και κάποια έξοδα που πιθανόν να μην είχατε προγραμματίσει.


Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά στα πρόσωπα που σας αγαπούν και μιλήστε για τις επιδιώξεις σας. Αν υπάρξει πνεύμα συνεργασίας στη σχέση σας με τον σύντροφο σας θα κυλήσουν όλα ομαλά. Θα έχετε ψυχική και συναισθηματική ανανέωση μέσα από το κλείσιμο στον εαυτό σας. Θα είστε δυναμικοί και θα κορυφώσετε την δράση σας. Οι δραστηριότητες σας θα είναι πολλές και θα θέσετε νέους στόχους και ενδιαφέροντα προσπαθώντας να τα κάνετε πράξη.


Κάποιοι από εσάς θα ευνοηθείτε από την τύχη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να στηρίξετε εκεί όλες τις ελπίδες σας. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στις επαφές σας με το περιβάλλον σας και στις συνεννοήσεις σας. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας για κάποια άτομα και μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα. Η διάθεση σας στη δουλειά δεν θα είναι και τόσο καλή και πιθανόν να αισθάνεστε κούραση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...