Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Σύζυγος πέταξε στα σκουπίδια κοσμήματα αξίας €34.000

Ενας απερίσκεπτος σύζυγος θα πρέπει νοιώθει τυχερός που δεν τον χώρισε η γυναίκα του
μετά που πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων κοσμήματα αξίας 34.000 ευρώ.

Ο Τζέοφ Ρόμπερτς είχε την φαεινή ιδέα να να βάλει τα βραχιόλια, τα περιδέραια και τους ράβδους χρυσού, που δεν ήταν ασφαλισμένα, σε τρεις σακούλες σκουπιδιών για να προσπαθήσει να ξεγελάσει πιθανούς ληστές μετά που τα κλειδιά του σπιτιού του κλάπηκαν από το αυτοκίνητο του.

Αλλά στο τέλος μπερδεύτηκε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του καθαρισμού του σπιτιού με αποτέλεσμα οι σακούλες να πεταχτούν στα σκουπίδια. Τώρα ικετεύει το δημαρχείο του Ναμπούρ στην Αυστραλία να του βρουν τα κοσμήματα και να τους τα επιστρέψουν. 

Ο Τζέοφ, είπε: «Είχα αυτήν την σπουδαία ιδέα να χωρίσω το χρυσό σε τρεις σακκούλες σκουπιδιών έτσι ώστε αν έρχονταν κλέφτες να μην τα βρουν. 

Καθαρίζαμε το σπίτι και είπα στα παιδιά μου να μου δώσουν τα σκουπίδια για να τα πετάξω.

«Μου τηλεφώνησε η σύζυγός μου όταν πήγα δουλειά και με ρώτησε "Που είναι οι σακούλες;" Γνωρίζετε το συναίσθημα της αρρώστιας που πήρα; Γουάο!

«Νομίζω τα χάσαμε τώρα.. Αυτό είναι χειρότερο από ότι να ψάχνεις για μια βελόνα στα άχυρα».

Εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου είπε πως είναι αδύνατο να βρεθούν τα κοσμήματα μέσα στα σκουπίδια. «Πετάμε γύρω στους 1400 τόνους σκουπιδιών την εβδομάδα.  Την τελευταία εβδομάδα πετάξαμε πάνω από 300 φορτηγά αχρήστων. Υπολογίζω πως τα κοσμήματα είναι θαμμένα πάνω από τρία μέτρα σε απορρίματα. Για να τα εντοπίσουμε τα κοσμήματα μέσα σε αποσυντεθειμένα άχρηστα θα πρέπει να σκάψουμε και να τα ταξινομημένουμε μηχανικά. Αδύνατο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...