Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Τρίτη 30/08


Γενικό προφίλ
Η μέρα κυλάει με τη Σελήνη στην Παρθένο που προωθεί πρακτικά θέματα και τεχνικές εργασίες,
ενώ το βράδυ αργά η Σελήνη μπαίνει στο Ζυγό, αναδεικνύοντας πλέον θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μια μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα


Ζητήματα εργασίας σας δημιουργούν πονοκέφαλο. Εξετάστε ενδελεχώς μια επαγγελματική πρόταση διότι είναι πολύ πιθανόν να έχει σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Αισθηματικά, θα κάνετε σκέψεις να πάτε τη σχέση λίγο παρακάτω ή θα μελετήσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσει πιο επίσημη υπόσταση. Η χαρά σας θα έχει πολλές μορφές έκφρασης μια εκ των οποίων θα είναι και το φαγητό. Οι γεννημένοι του 1988 θα καταλάβετε ότι σας ευνοεί να αφήσετε στην άκρη προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσετε σχέδια τα οποία τον τελευταίο καιρό είχατε αφήσει πίσω. Στο χώρο εργασίας θα σας ζητηθούν πράγματα τα οποία αποσκοπούν στη γενικότερη βελτίωση της κατάστασης και τα οποία, αν και στην αρχή ίσως σας ζορίζουν, εν τέλει σας λύνουν τα χέρια. Η αισθηματική ζωή υφίσταται συγκινήσεις μέσα από προτάσεις και διάφορες εκπλήξεις. Οι γεννημένοι το 1969 θα καταφέρετε να πετύχετε μια μεγάλη εξυπηρέτηση.

Συναισθηματικά, βρίσκεστε σε μια μεταβατική φάση κατά την οποία καταστάσεις του παρελθόντος σας αναγκάζουν να κοιτάτε πίσω. Στο χώρο εργασίας ζητήματα που σχετίζονται με την πειθαρχία, αλλά και τις δυνατότητες παραγωγής ίσως σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες ενστάσεις. Οικονομικά, μιας μορφής χασούρα θα αντισταθμιστεί από κάτι άλλο. Οι γεννημένοι του 1983 θα ξεφορτωθείτε ό, τι έχετε βαρεθεί και συνάμα θα ασχοληθείτε με την ανανέωση του προσωπικού σας χώρου.
Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει πιο παρορμητικούς, στερώντας σας μέρος της δυνατότητας να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα. Η αισθηματική σας ζωή σας βοηθά να κάνετε πράγματα τα οποία σας προσφέρουν απόλαυση, σας κρατούν χαρούμενους και σας βοηθούν να ξεπεράσετε άλλης μορφής δυσκολίες. Στον οικονομικό τομέα προτού βάλετε το χέρι στη τσέπη, σκεφτείτε το μια ακόμη φορά. Οι γεννημένοι του 1984 μέσα από την εργασία σας θα λάβετε ένα ευχάριστο μήνυμα.
Αισθηματικά, αναζητάτε δράση και ένταση. Ό, τι σας αρέσει, το κρατάτε ενώ ό, τι σας ενοχλεί, το απομακρύνετε. Ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας απορροφούν μεγάλο μέρος της σκέψης σας. Επαγγελματικά, η σωστή κατανομή του χρόνου και η οργάνωση των εργασιών βοηθά στη σωστή ροή των πραγμάτων. Οι προσωπικές προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν. Οι γεννημένοι του 1971 πετυχαίνετε τους στόχους σας με το λιγότερο κόστος.
Η Σελήνη τακτοποιεί τις τελευταίες υποθέσεις που έχετε προτού προχωρήσει στο ζώδιο του Ζυγού. Συναισθηματικά, ίσως συμπεριφέρεστε σαν μωρό παιδί που θέλει να γίνει το δικό του πάση θυσία. Αυτό όμως δεν σας βοηθά, το αντιλαμβάνεστε και γρήγορα βρίσκετε πειστικά επιχειρήματα. Οικονομικά, κάποια χρήματα ξεχασμένα έρχονται στο προσκήνιο και σας δίνουν χαρά και μια μεγάλη ανάσα. Οι γεννημένοι του 1976 θα καταφέρετε να κερδίσετε με το σπαθί σας αυτό που επιθυμείτε.
Μαθηματικά, μέσα από τις δυσκολίες οδηγείστε στην επιτυχία. Η παρουσία τριών πλανητών στον 12ο ηλιακό οίκο σας δημιουργεί πίεση η οποία αποτελεί κινητήριο δύναμη για να απαγκιστρωθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν. Στον εργασιακό χώρο θα σας απασχολήσουν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με ιεραρχία και θα σας δημιουργήσουν κάποια αναπάντητα ερωτήματα. Οι γεννημένοι του 1961 θα λάβετε μια ανέλπιστη χαρά.
Η έντονη διαίσθηση αποτελεί σήμερα το κλειδί για την επιτυχία σας. Με μεγάλη ευκολία θα ξεχωρίσετε το ψέμα από την αλήθεια και θα κάνετε κινήσεις που θα συνδυάζουν την έμπνευση με τη λογική. Συναισθηματικά, θα αναζητήσετε τρόπους για να διεισδύσετε στα εσώτερα του άλλου επιδιώκοντας να πάρετε το πάνω χέρι. Κάποιες ειδήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να καταλάβετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα παραμερίσετε το παρελθόν.
Στο χώρο της εργασίας ίσως κάποιοι επιχειρήσουν να δοκιμάσουν λίγο τα αντανακλαστικά σας. Η καλή σας διάθεση συμβάλλει να περάσετε αυτές τις εξετάσεις και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο κλίμα. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα της οικογένειάς σας θα σας αναγκάσουν να βγάλετε από τη φαρέτρα σας το καυστικό σας χιούμορ. Στα αισθηματικά, κάνετε επιλογές που σας βγαίνουν σε καλό. Οι γεννημένοι του 1976 συνεχίστε τις προσπάθειες σας.
Η μεθόδευση και η σωστή ιεράρχηση αποτελούν για εσάς σήμερα τους κρυμμένους άσσους που βγάζετε από το μανίκι. Το έπαθλό σας είναι η συνέπεια και η ηθική ικανοποίηση. Αισθηματικά, αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να βιώσετε τη χαρά της προσωπικής επαφής και της συναισθηματικής ένωσης. Η απουσία κάποιων ανθρώπων από δίπλα σας δεν σας τρομάζει μιας και ξέρετε πως και αυτοί έχουν τα δικά τους θέματα. Οι γεννημένοι του 1969 θα τελειώσετε κάποια υπόθεση σας πιο γρήγορα.
Σήμερα τακτοποιείτε κάποιες εκκρεμότητες, γεγονός που σας βοηθά να αποκτήσετε χρονική άνεση. Αισθηματικά, το χιούμορ και η πρωτοτυπία σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση. Οικονομικά νιώθετε πιεσμένοι και ίσως αναγκαστείτε να περιορίσετε κάποια προγραμματισμένα έξοδα. Συζητήσεις και γνωριμίες δεν θα βγάλουν προς το παρόν κάπου. Μετακινήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα ίσως αναβληθούν. Οι γεννημένοι του 1986 καταφέρνετε να διακριθείτε μέσα από κάποια δραστηριότητα.
Σήμερα δίνετε προτεραιότητα στην αισθηματική σας ζωή, αναζητώντας γέφυρες συμφιλίωσης. Κάποιο τηλεφώνημα ή είδηση θα σας δώσει μια χαρά και θα καταλάβετε πως πολλές φορές το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Επαγγελματικά, τα πράγματα κυλούν ομαλά γεγονός που σας προκαλεί ανία. Οικονομικά, καθυστερήσεις και ματαιώσεις σας αγχώνουν και σας στερούν τη δυνατότητα να κινηθείτε όπως υπολογίζατε. Οι γεννημένοι του 1968 περνάτε τα μηνύματα που θέλετε με ιδιαίτερη ευκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...