Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 31 Ιουλίου 201


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Δώστε σήμερα την απαραίτητη προσοχή σε κάποια άτομα κι αυτό γιατί μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές και μετά να στεναχωριέστε με τα λάθη που κάνατε. Δώστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα να καταλάβουν πώς έχετε την διάθεση να είστε δίπλα τους στα προβλήματα τους γιατί διαφορετικά θα δεχτείτε αρκετά παράπονα. Θα θυσιάσετε κάποια πράγματα στη ζωή σας και θα αισθανθείτε απελευθερωμένοι από το παρελθόν που θα κλείσει οριστικά στη ζωή σας.




TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα σχεδιάσετε κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα προβληματιστείτε αρκετά με κάποια προσωπικά σας θέματα και δεν θα μπορείτε να εκφράσετε κατάλληλα αυτά που θέλετε. Ρίξτε το βάρος σας στον σύντροφο σας και θα υπάρχει αλληλοκατανόηση και αγάπη. Μην προσπαθήσετε να βάλετε πλαίσια ή να κριτικάρετε κάποια άτομα γιατί θα κάνετε λάθος. Οι υποχρεώσεις σας απέναντι στους άλλους θα είναι αυξημένες και εξαντλητικές.


Κάποια γεγονότα που σας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται σε εξέλιξη και χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να έχουν αίσιο αποτέλεσμα. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και τις επιθυμίες σας στον σύντροφο σας και ζήστε ευχάριστες ερωτικές στιγμές μαζί του που θα σας απογειώσουν. Ο ελεύθερος χρόνος σας θα περιοριστεί κάπως καθώς οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας απορροφήσουν. Θα λάβετε υποστήριξη και συμπαράσταση από τα οικογενειακά σας πρόσωπα.


Η καλή επικοινωνία που θα έχετε με τους άλλους τώρα καθώς και η αντικειμενική στάση σας θα έχουν σαν αποτέλεσμα να κάνετε ουσιαστικές συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα και θα σας δικαιώσουν ηθικά. Δώστε μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σας γιατί θα υπάρξουν κάποιες στιγμές άγχους. Θα σας απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος ενώ την ίδια στιγμή θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα έξοδα.


Διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε για θέματα εργασιακά και ελέγξτε ποιες αληθεύουν και ποιες είναι παραπλανητικές προκειμένου να μπορέσετε να αποφύγετε την εξαπάτηση. Κινηθείτε με αισιοδοξία γιατί οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας καριέρα στο μέλλον. Δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε τώρα και θα αυξηθεί πολύ το άγχος σας για το μέλλον σας. Αφήστε το παρελθόν και βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.


Αποφύγετε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν και ελέγξτε τα άτομα που σας προσεγγίζουν για την φερεγγυότητα τους. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες σας. Η περίοδος αυτή θα σας ρίξει λίγο ψυχολογικά και δεν θα έχετε καλή διάθεση. Μην ασχολείστε με περισσότερες από μία δραστηριότητες γιατί δεν θα καταφέρετε και πολλά πράγματα.





Πολύ σύντομα σας περιμένουν μοναδικές στιγμές ερωτικής ευτυχίας και συναισθηματικής πληρότητας. Θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο φιλόδοξο σχέδιο σας δεν θα έχει την έκβαση που επιθυμείτε. Θα δημιουργηθούν κάποια επικοινωνιακά λάθη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές ή στις οικονομικές σας συζητήσεις. Ασχοληθείτε σοβαρά με την σχέση σας, λύνοντας με διάλογο τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.


Η αυξημένη γοητεία σας θα έλξει το αντίθετο φύλο. Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις διότι μπορεί να γίνετε θύματα εκμετάλλευσης. Αποφύγετε λάθη τακτικής γιατί θα βάλουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις θα πρέπει να τις εξετάσετε με προσοχή. Κάποια θέματα δεν είναι όπως φαίνονται, αλλά κρύβουν δυσκολίες γι’ αυτό να είστε προνοητικοί. Οι συμφωνίες που θα κλείσετε σας εγγυώνται τα αποτελέσματα που έχετε κατά νου.


Κάποιες εντάσεις θα σας στενοχωρήσουν γι’ αυτό δείξτε υπομονή, έτσι ώστε όταν έλθει η κατάλληλη ώρα να δράσετε με επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε κάποιες εμπορικές συναλλαγές που θα σας προκύψουν και θα σας επιφέρουν κέρδος. Μόνο χωρίς άγχος και επιθετικότητα θα είστε περισσότερο ευνοημένοι και θα βγείτε λιγότερο ζημιωμένοι στους επαγγελματικούς ανταγωνισμούς. Στη διαχείριση των οικονομικών σας απαιτείται να δείξετε σύνεση και ψυχραιμία.


Προσπαθήστε να μην υπερβάλετε στις αντιδράσεις σας και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους για να δείτε με ποιον τρόπο θα βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Ευνοούνται οι φιλικές συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν και θα σας ξεκουράσουν. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσετε να φέρετε σε πέρας όσες εκκρεμότητες σας αποδιοργανώνουν το τελευταίο διάστημα. Ρυθμίστε κάποια θέματα που αφορούν συνεργασίες που θέλετε να κάνετε από καιρό.


Απελευθερωθείτε από κάποια άτομα που σας πάνε πίσω και δεν ευνοούν την πρόοδο σας. Δώστε προτεραιότητα στην σχέση σας, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις και παραμερίζοντας τους εγωισμούς. Όσοι είστε μόνοι, θα γοητευτείτε από μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε αλλά θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί η λογική σας θα παλεύει με το συναίσθημα. Αποφύγετε βεβιασμένες αποφάσεις για να μην κάνετε λάθη που θα σας ταλαιπωρήσουν.


Προχωρήστε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε γιατί είναι σίγουρο ότι θα βρείτε λύσεις σε κάποιες δυσκολίες που θα σας αποσυντονίσουν. Οργανώστε με σύνεση την καθημερινότητα σας και δώστε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να συζητήσετε ειλικρινά με τα άτομα της οικογένειας σας για τις δυσαρέσκειες σας και να βρείτε λύση. Να είστε ειλικρινείς με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας. Τώρα θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...