Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 24 Ιουλίου 2011



από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Αρχίζει για σας από σήμερα μια καινούργια ζωή απαλλαγμένη από δυσκολίες και με πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι είστε μόνοι, θα βρείτε εντελώς ξαφνικά τον σύντροφο της ζωής σας. Η δημιουργική σας έκφραση θα σας βοηθήσει και θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα που θα τονώσει την αισιοδοξία σας. Θα σταθεροποιηθούν καλύτερα οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας και θα κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Ετοιμαστείτε για καινούργιες θετικές αλλαγές και θα κλείσετε μια συμφωνία με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που θα συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της μελλοντικής σας καριέρας. Μια καινούργια αισθηματική ιστορία που θα σας παρουσιαστεί θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα βιώσετε ένα ευχάριστο οικογενειακό γεγονός που θα αλλάξει την ζωή σας. Οι αλλαγές που θα σημειωθούν θα προάγουν την επαγγελματική σας καριέρα.


Στον τομέα των οικονομικών σας θα αποζημιωθείτε για τους κόπους και τους στόχους που είχατε κάνει. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και θα λυθούν οι παρεξηγήσεις που εκκρεμούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα έχετε πολλές χαρούμενες εκπλήξεις. Χαρούμενα γεγονότα με ευχάριστα ταξίδια και νέες γνωριμίες θα εξελιχτούν θετικά για σας. Θα ξεκαθαρίσετε από σχέσεις και καταστάσεις που πραγματικά δεν αξίζουν για σας.


Θα βάλετε τέλος σε μια μακρόχρονη και προβληματική συνεργασία που θα είναι προς όφελος σας. Θέματα σχέσεων θα μπουν σε τροχιά μελλοντικής τακτοποίησης παρ’ όλο που θα αγχωθείτε για λίγο. Κάποια προβληματική σχέση ή συνεργασία μπορεί να λήξει οριστικά αλλά προς όφελος σας. Η τύχη θα σας χαμογελάσει διότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια με σταθερή πρόοδο και μελλοντική θετική εξέλιξη.


Το άσχημο τοπίο θα ξεκαθαρίσει εντελώς και θα ισορροπήσετε τις καταστάσεις αποκτώντας σταθερές γνωριμίες με φίλους που θα σταθούν συμπαραστάτες σας. Θα ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα ανανεώνοντας την σχέση με τον σύντροφο σας και αποβάλλοντας δυσάρεστες καταστάσεις από το παρελθόν. Θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις και νέες επαγγελματικές συμφωνίες με μελλοντικές οικονομικές απολαβές προς όφελος σας.


Οι δυσκολίες και τα σκαμπανεβάσματα θα περάσουν και θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν και επιτέλους έρχεται η προώθηση πολλών ζητημάτων. Θα ανεβούν ψηλά τα εισοδήματα σας και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από παλιές προβληματικές σχέσεις. Κάποιες δημιουργικές εξελίξεις θα αναβαθμίσουν την κοινωνική και επαγγελματική σας υπόσταση. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και θα έχετε πρόοδο.





Θα νιώσετε αρκετά δυνατοί και ολοκληρωμένοι ως αναφορά την ερωτική και επαγγελματική σας ζωή. Όσοι είστε μόνοι, θα χαρείτε ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο που θα σας χαρίσει τον απόλυτο έρωτα. Αν ζείτε συμβατικά με ένα άτομο, είναι πιθανό να θελήσετε να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση. Μην αφήσετε το άγχος και την κούραση να σας αναγκάσουν να αμελήσετε κάπως τον εαυτό σας.


Η σχέση με τον σύντροφο σας θα γίνει πιο ευχάριστη και ουσιαστική και θα βρείτε τώρα αλληλοκατανόηση και συμπαράσταση. Θα κάνετε κάποιες συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και αποδοτικές συμφωνίες που θα αυξήσουν σημαντικά τα εισοδήματα σας. Προσέξτε την υπεραισιοδοξία σας, γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε περιττά έξοδα, τα οποία όμως μπορεί να μην μπορέσετε να τα ελέγξετε. Προσέξτε για να μην συμβούν ανεπιθύμητες αλλαγές στη ζωή σας.


Θα έχετε εξαιρετικές αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Παρόλο του ότι θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας, κάποιες δικές σας επιλογές μπορεί να σας κοστίσουν αρκετά. Μην ενεργήσετε με πανικό και σπασμωδικά. Απαιτούνται προσπάθεια και συνέπεια γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να δείτε την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι.


Θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας με αξιοσημείωτη βελτίωση και προώθηση των οικονομικών σας. Για όσους είστε μόνοι, κάποιο καινούργιο άτομο θα μπει στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά. Θα μπορέσετε να κάνετε πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά τις δουλειές σας και έτσι θα επωφεληθείτε περισσότερο. Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι στις σχέσεις σας, όπως και περισσότερο απρόθυμοι να βάζετε κάποιους άλλους πάνω από εσάς.


Τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά ομαλά και θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Θα καταπιαστείτε με νέες δραστηριότητες οι οποίες θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σας με πρόοδο και εξέλιξη. Στο εργασιακό σας περιβάλλον απαιτούνται αγώνες και θυσίες. Θα σας δοθούν όλες οι δυνατότητες να καταφέρετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.


Θα πρέπει να δείξετε αυτοκυριαρχία και να δεχτείτε με σύνεση τις σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας. Κάποιο άτομο θα τονώσει την ψυχολογία σας και θα βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι μία χρονική περίοδος δημιουργίας και ανάπτυξης, που θα επιφέρει επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μια ριζική αλλαγή προς όφελος σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...